- کد خبر: 37879
- بازدید: 786
- 1401/01/09 - 15:23:53
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا اردبیل:
مقابله با فروش کالاهای قاچاق سلامت محور قاچاق در اولویت ما است
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت:مقابله با فروش کالاهای سلامت محور قاچاق در اولویت است.
به گزارش سبلان ما ، سعید مجتهدی نیا دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا استان اردبیل در دیدار با معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان ، مقابله و بر خورد جدی با اشخاص و اصنافی که مبادرت به فروش کالاهای سلامت محور قاچاق نموده و جان مردم را به خطر می اندازند را در اولویت مبارزه و برنامه های راهبردی دبیر خانه کمیسیون استان دانست.
وی خواستار سرعت بخشی به انتظارات دبیرخانه کمیسیون استان اعم از احصاء مشکلات کارگروه سلامت محور به صورت تخصصی و برگزاری جلسات در موعد مقرر شد.
در این دیدار ، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر محمد جوهری به رسالت های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در قبال کالاهای سلامت محور اشاره و بر انضباط بخشی و نظارت مستمر بر روی کالاهای مذکور تاکید کرد.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها