سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 37977
  • بازدید: 839
  • 1401/01/16 - 07:45:55

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل:

ارتقاء کیفیت خدمات به کودکان و نوجوانان بدسرپرست،دغدغه ها ی اصلی دستگاه قضایی استان است

معاون مقام عالی قضایی استان اردبیل در نخستین روز از ماه رمضان در جمعی از ایتام تحت پوشش بهزیستی افطار کرد.

به گزارش سبلان ما ، جلال آفاقی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل با حضور در خانه شکوفه های اردبیل در فضایی صمیمی، روزه نخستین روز از ماه مبارک رمضان را همراه و در کنار ایتام افطار کرد.

اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در جمع نوجوانان مرکز و استماع گزارش اقدامات صورت گرفته در خصوص کودکان و نوجوانان بی سرپرست از سوی هیات امنای موسسه خیریه شکوفه های اردبیل از جمله برنامه های اجرا شده دراین مراسم بود.

آفاقی در حاشیه این برنامه از آمادگی کامل دستگاه قضایی استان برای هرگونه حمایت قانونی از اقدامات و فعالیت های موسسه شکوفه های اردبیل و سازمان های مردم نهاد دیگر درجهت ارتقاء کیفیت خدمات به کودکان و نوجوانان بدسرپرست وبی سرپرست خبرداده این مهم را از دغدغه ها ی اصلی دستگاه قضایی استان دانست.

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • ارتقاء کیفیت خدمات به کودکان و نوجوانان بدسرپرست،دغدغه ها ی اصلی دستگاه قضایی استان است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای هشت