سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 40375
  • بازدید: 684
  • 1401/10/25 - 10:23:00

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل:

صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی، خط قرمز مردم است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با بیان اینکه تداوم راه شهدا، تنها راه نجات کشور است گفت: امروز صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی خط قرمز مردم است.

داور نوری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در حاشیه مراسم اختتامیه هنرواره ملی شعر بصیرت سلیمانی گفتگو با سبلان ما، به تبیین ویژگی‌های شهدا پرداخت و گفت: سردار سلیمانی نشان داد که راه نجات کشور، ادامه راه و روش شهدا است.

وی به لزوم صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: طبق بیانات سپهبد شهید قاسم سلیمانی؛ امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است، جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند، بنابراین حفظ تمامیت ارضی کشور و دستاوردهای انقلاب اسلامی باید خط قرمز همه مسئولان و آحاد ملت ایران شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در ادامه سخنان خود به وصیت‌نامه شهدا اشاره کرد و گفت: جوانان خود را فدا کردند چادر مادران و خواهران ما حفظ شود.

وی به توطئه‌های دشمنان بخصوص در حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: امروز پیاده‌نظام دشمن درصدد ضربه‌زدن به حجاب و عزت زنان ایرانی است و در این راه دشمنان ایران اسلامی از جمله آل سعود با دلارهای خود و استکبار جهانی با امپراطوری رسانه‌ای خود با سم‌پاشی فکری و دروغ‌پراکنی به حمایت از اغتشاشات پرداختند.

نوری به سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: دشمنان اسلام هرچند موفق به شهادت فرمانده جبهه مقاومت شدند؛ اما امروز بیش از 80 میلیون ایرانی  و فراتر از آن آزادی خواهان جهان به شهید سلیمانی‌های دیگری تبدیل شدند تا با ادامه راه و روش این فرمانده بزرگ، نسخه سردمداران استکبار را در هم پیچند.

 

 

خبرنگار: سعید زارع

 

 

 

انتهای پیام/ج

 

اشتراک‌گذاری

  • صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی، خط قرمز مردم است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده منهای دو