سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 41128
  • بازدید: 482
  • 1402/01/11 - 09:42:11

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل:

اساسی‌ترین برنامه استان،ساماندهی واحدهای نیمه تمام و راکد است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل به برنامه‌های استان در سال کنترل تورم و رشد تولید اشاره کرد و گفت: ساماندهی واحدهای نیمه‌تمام، اساسی‌ترین برنامه استان برای افزایش تولید در حوزه‌های صنعت و کشاورزی است.

یاسر عبداللهی عابد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در گفتگو با سبلان ما، به تشریج برنامه های استانداری اردبیل در راستای تحقق شعار سال پرداخت و گفت: ساماندهی واحدهای نیمه‌تمام در کنار احیای واحدهای راکد و افزایش ظرفیت های تولیدی، اساسی‌ترین برنامه استان برای افزایش تولید در حوزه‌های صنعت و کشاورزی است.

وی از دستگاه های اجرایی استان خواست: جهت عملیاتی کردن رشد تولید در استان برنامه یک‌ساله خود را تدوین و ارائه کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اعتبارات جذب شده در سال گذشته پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۱ همچنین بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ جهت حمایت از واحدهای تولیدی استان اردبیل پرداخت شد.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • اساسی‌ترین برنامه استان،ساماندهی واحدهای نیمه تمام و راکد است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وسه منهای پنج