سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 42642
  • بازدید: 1,064
  • 1402/05/19 - 15:21:54

بازدید دادستان مرکز استان اردبیل از پروژه روگذر روستای ارجق

دادستان مرکز استان اردبیل با حضور در مشگین شرقی از پروژه روگذر روستای ارجق بازدید و در جریان مشکلات این پروژه قرار گرفت.

به گزارش سبلان ما، جلال آفاقی دادستان مرکز استان اردبیل در حاشیه بازدید از پروژه روگذر روستای ارجق از توابع حوزه قضایی مشکین‌شرقی ضمن تشکر از ارسال گزارش‌های اهالی و پیگیری‌های متعدد آنها با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های مردمی در صیانت از حقوق عامه گفت: نکته مهم در امر احیای حقوق عامه موضوع کمک گرفتن از مردم است. بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی یک راهکار بسیار عالی در جهت حل برخی مشکلات اولویت‌دار استان است.  

وی افزود: راه‌ مواصلاتی مشگین‌شهر به مرکز استان دقیقاً از وسط این روستا رد شده و از طرفی نیز تردد ماشین‌آلات کشاورزی اهالی شریف برای رسیدن به مزارع خود ضروری و در عین حال زیر ساخت لازم که همانا اتمام این پروژه مهیا نمی‌شود و به این علت تصادفات بسیاری در این محل به وقوع پیوسته است.  

دادستان مرکز استان در پایان بازدید از این پروژه و پس از استماع کامل مسائل و مشکلات اهالی و همچنین توضیحات مجری طرح اعلام کرد: دادستانی مرکز استان از باب مدعی‌العمومی و صیانت از حقوق عامه به جد پیگیر اتمام این پروژه بوده و گزارش اجرای صحیح، دقیق و کامل آن با انتشار در اخبار و جراید و فضای مجازی به سمع و نظر اهالی شریف این روستا برساند.

 

 

انتهای خبر/ج  

 

اشتراک‌گذاری

  • بازدید دادستان مرکز استان اردبیل از پروژه روگذر روستای ارجق

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت به‌اضافه یک