سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 42847
  • بازدید: 442
  • 1402/06/09 - 03:26:54

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل:

اختصاص 2 هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های شهرستان بیله‌سوار

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل از اختصاص نزدیک به 2 هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های شهرستان بیله‌سوار خبر داد و گفت: اکثر پروژه‌های افتتاحی و اجرایی در مناطق روستایی و محروم این شهرستان هستند.

کاظم دبیر در گفتگو با سبلان ما، به تشریح خدمات دولت در مناطق محروم شهرستان بیله‌سوار پرداخت و گفت: امسال 1780 میلیارد ریال اعتبار برای افتتاح و شروع عملیات اجرایی پروژه‌های متعدد در شهرستان بیله‌سوار اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه در هفته دولت سالجاری به ۲۲ روستای هدف در شهرستان بیله‌سوار خدمت‌رسانی ویژه شده است گفت، احداث خانه‌های بهداشت روستایی، ۱۹ مدرسه با ۳۵ کلاس درس، تکمیل تصفیه‌خانه از جمله مهمترین این خدمات بودند.

دبیر گفت: طرح به‌سازی تیر پارک پایانه مرزی ، اجرای آبرسانی به بیش از ۱۸۴روستا و قشلاق ، افتتاح دکل مخابراتی در روستای اوچ دره آغام اوغلان ، احداث و اجرای ۶ دکل مخابراتی و ارتباطی در ۱۱ روستای بالای ۲۰ خانوار، افتتاح زمین چمن مصنوعی در هنرستان حضرت امام (ره) جعفرآباد ، افتتاح پروژه روکش آسفالت مسیر ملانقی، کلنگ‌زنی چمن مصنوعی در روستای گوگ‌تپه، افتتاح ساختمان اداری بیمه سلامت و زیرسازی و آسفالت معابر روستای روح کندی بخش قشلاق دشت از جمله طرح‌های افتتاحی بود.

وی گفت: از هفته دولت سال گذشته تاکنون ۴۹ کیلومتر راه روستایی فرعی و اصلی با یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان مرزی بهسازی و آسفالت شده است.

 

اشتراک‌گذاری

  • اختصاص 2 هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های شهرستان بیله‌سوار

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده منهای شش