سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4375
  • بازدید: 1,395
  • 1391/09/13 - 13:09:20

استفاده از توان علمی سازمان نظام مهندسی در امور شهرداری

شهردار اردبیل بر استفاده از توان علمی سازمان نظام مهندسی استان در مسائل مربوط به شهرداری تاکید کرد.

به گزارش سبلانه به نقل از روابط عمومی شهرداری اردبیل، صدیف بدری در دیدار اعضای هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان با شهردار اردبیل ضمن تسلیت ایام محرم، اعتماد جامعه مهندسی استان به اعضای جدید هیئت مدیره را فرصت و نعمتی از سوی خداوند متعال عنوان کرد و اظهار داشت: اعضای هیئت مدیره باید از این فرصت در راستای تحقق اهداف عالی نظام مهندسی استفاده کنند.

وی از حضور حداکثری اعضای نظام مهندسی در ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره با ارائه خدمت بی‌منت تشکر و قدردانی کرد.

شهردار اردبیل تعامل هر چه بیشتر نظام مهندسی ساختمان و شهرداری را به نفع هر دو سازمان و مردم دانست و گفت: شهرداری اردبیل می‌تواند کمک‌های جامعی به هیئت مدیره نظام مهندسی در راستای خدمت به جامعه مهندسی ارائه کند که در نهایت منجر به خدمت به مردم خواهد شد.

بدری همچنین خواستار اصلاح برخی کاستی‌ها و تقویت نقاط قوت در نحوه ارائه خدمات به آحاد جامعه شد و خاطرنشان کرد: از نظام مهندسی استان انتظار می‌رود شهرداری را از توان و دانش فنی اعضای خود در زمینه ترافیک شهری بهره‌مند ساخته و در این راستا به تمامی پیشنهادات سازمان نظام مهندسی جامه عمل خواهد پوشاند.

این مسئول ادامه داد: در وضعیت کنونی مهندسان به غیر از بعد فنی طرح‌های خود، باید بعد اقتصادی آن را نیز لحاظ کنند و در این راستا فرهنگ‌سازی قوانین مبحث 19 مقررات ملی ساختمان به طور جدی پیگیری شده و در طراحی نمادهای ساختمانی معماری ایرانی اسلامی لحاظ شود.

 در پایان این مراسم از زحمات شهردار اردبیل به دلیل حضور در پنجمین دوره هیئت مدیره نظام مهندسی با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • استفاده از توان علمی سازمان نظام مهندسی در امور شهرداری

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده به‌اضافه یک