سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 16 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4472
  • بازدید: 1,354
  • 1391/09/16 - 12:27:56

شهرداری اردبیل از معماری اسلامی، ایرانی در ساخت و سازها حمایت می کند

شهردار اردبیل گفت: شهرداری از معماری اسلامی، ایرانی در ساخت و سازها حمایت می کند.

به گزارش سبلانه، صدیف بدری روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموعه شهرداری اردبیل در تبیین و طراحی یک سبک جدید زندگی برای ایرانیان متناسب با سنت ها و آیین ها تلاش می کنند.

وی گفت: ما باید در این زمینه از توانمندی مهندسان در طراحی و الگودهی استفاده کنیم و اجازه دهیم سبک های جدید ساختمانی رونق بگیرد.

وی به موضوع استفاده از مصالح بومی و طراحی های مناسب با معماری اسلامی ، ایرانی اشاره کرد و افزود: در طراحی و اجرا از الگوهای مناسب استفاده کرده و در اجرای نماها نیز متناسب با ترکیب و موقعیت هر منطقه به اجرای آن توجه خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: با هدف بهره برداری و استفاده از ظرفیت و قابلیت های پنج هزار نفری سازمان نظام مهندسی استان کمیته راهبردی تشکیل شده تا زمینه لازم برای حل معضلات و مشکلات شهری به ویژه در حوزه ترافیک فراهم شود.

وی افزود: در روزهای اخیر از 30 نفر از متخصصان نظام مهندسی برای همکاری تنگاتنگ با شهرداری اردبیل دعوت شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام /

 

اشتراک‌گذاری

  • شهرداری اردبیل از معماری اسلامی، ایرانی در ساخت و سازها حمایت می کند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وچهار منهای ده