سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 44909
  • بازدید: 2,037
  • 1402/12/02 - 12:58:21

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس(ع):

رفتارسازی و اندیشه‌سازی، رسالت اصحاب رسانه است

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس(ع) گفت: رسانه‌ها با قدرت اقناع‌کنندگی خود می‌توانند ضمن ایفای نقش سازنده در جهاد تبیین ایام انتخابات با مطالبه‌گری و انتشار معیارهای انتخاب اصلح نقش مهمی در زمینه‌سازی حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«سبلان ما»، جهانبخش عطایی معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس (ع) ظهر امروز در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر که با حضور رضا قاسمیان معاون سیاسی و امنیتی استانداری اردبیل، امیر رجبی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده مدیرکل اوقاف و امورخیریه اردبیل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی نوروزی مدیر حوزه‌های علمیه استان اردبیل و جمعی از اصحاب رسانه در سالن ولایت اردبیل برگزار شد به تبیین اهمیت و جایگاه رسانه در عصر حاضر پرداخت و گفت: امروز رسانه به ویژه تولید محتوا جایگاه مهمی در تحرک بخشی به جامعه دارد.

 

وی به قدرت بسیج کنندگی رسانه در عصر حاضر پرداخت و گفت: با تولید محتوای قوی و اثرگذار می‌توان سرمنشأ حرکات بیشماری در جهان شد.

 

عطایی در ادامه سخنان خود به انتخابات پیش‌رو اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها با قدرت اقناع‌کنندگی خود می‌توانند ضمن ایفای نقش سازنده در جهاد تبیین ایام انتخابات با مطالبه‌گری و انتشار معیارهای انتخاب اصلح نقش مهمی در زمینه‌سازی حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی ایفا کنند.

 

وی معجزات رسانه در عصر حاضر را یادآور شد و گفت: با قدرت رسانه‌ای می‌توان ضمن تبیین پیشرفت‌های کشور بعد از انقلاب اسلامی در آحاد مردم، در جامعه  نیز امیدآفرینی کرد چراکه امروز رسانه از قدرت معجزه مانندی برخوردار است و این قدرت بارها در صحنه‌های انقلاب اسلامی به اثبات رسیده است.

 

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در ادامه سخنان خود به نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر اشاره کرد و گفت: ایجاد نشاط اجتماعی بین اصحاب رسانه، انتقال تجربه و سنجش وضعیت رسانه‌های استان اردبیل  و ترسیم دورنمای رسانه‌های استان در کنار ارتقای سواد رسانه‌ای مردم از طریق رسانه‌ها از جمله اهداف جشنواره رسانه‌ای ابوذر است.

 

وی با بیان اینکه جبهه‌سازی و جریان‌سازی در رسانه، رسالت امروز اصحاب رسانه است از رسانه‌ها خواست با رفتارسازی و اندیشه‌سازی در افزایش مشارکت مردم در انتخابات نقش آفرینی کنند.

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • رفتارسازی و اندیشه‌سازی، رسالت اصحاب رسانه است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده به‌اضافه یک