سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 45143
  • بازدید: 1,234
  • 1402/12/21 - 07:09:37

استاندار اردبیل خبر داد:

تأمین مایحتاج مردم در نوروز و رمضان

استاندار اردبیل در جلسه ستاد تنظیم بازار به ایام نوروز و رمضان اشاره کرد و گفت: پیش بینی‌های لازم برای تأمین مایحتاج مردم در این ایام انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، سیدحامد عاملی پیش از ظهر امروز در نشست ستاد تنظیم بازار از برنامه‌ریزی برای تأمین مایحتاج مردم در نوروز و رمضان خبر داد و گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز، اقلام مورد نیاز مردم استان اردبیل در این ایام، پیش‌بینی و تهیه شده است.

وی گفت: لازم است دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل طی ایام پیش رو همه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌یافته را به‌صورت جدی ادامه دهند.

استاندار اردبیل به میوه شب عید نیز اشاره کرد و گفت: میوه‌های تأمین‌شده برای شب عید، طی روزهای آینده در مکان‌های مشخص‌شده با قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

عاملی از راه‌اندازی نمایشگاه بهاره در اردبیل خبر داد و گفت: در روزهای اخیر نمایشگاه بهاره با عرضه مایحتاج مردم به‌مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز در نمایشگاه بین‌المللی اردبیل آغاز شده و دستگاه‌های متولی، اقلام را بدون محدودیت‌ به مردم ارائه می‌دهند. 

وی اظهارکرد: گرانی کالاهای اساسی و مصرفی، منجر به تحمل فشار قابل توجهی برای مردم شده است که باید مسؤلان اجرایی و نظارتی، اقدامات و بررسی‌های شبانه‌روزی در دستور کار داشته باشند تا مردم استان اردبیل گرفتار گران‌فروشی و سودجویی افراد متخلف نشوند.

استاندار اردبیل به طرح کالابرگ نیز اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم در دستور کار بوده و فروشگاه‌های منتخب و معتبر استان اردبیل به‌شکل کامل و جامع تببین و از سودجویی و اقدامات غیرقانونی پیشگیری شده است.

 

 انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • تأمین مایحتاج مردم در نوروز و رمضان

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ودو به‌اضافه نه