سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 46812
  • بازدید: 738
  • 1403/05/09 - 22:35:15

رهبر انقلاب:

سیاست حزب‌الله در عملیات طوفان‌‌الاقصی عاقلانه بوده است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار حجت‌الاسلام‌ نعیم قاسم، سیاست حزب‌الله را از ابتدای عملیات طوفان‌ الاقصی، سیاستی کاملاً مدبرانه، عاقلانه و منطبق با مصلحت خواندند و تأکید کردند: ادامه مسیر هم باید در همین چارچوب باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از فارس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین «نعیم قاسم» قائم‌مقام دبیرکل حزب‌الله لبنان، سیاست حزب‌الله را از ابتدای عملیات طوفان‌الاقصی، سیاستی کاملاً مدبرانه، عاقلانه و منطبق با مصلحت خواندند و تأکید کردند: ادامه مسیر هم باید در همین چارچوب باشد.

رهبر انقلاب هماهنگی موجود میان جریان‌های مختلف لبنان و حمایت آنها از مواضع و تصمیم‌های مقاومت را نشانه موفقیت حزب‌الله لبنان در فضای سیاسی این کشور دانستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به آقای نعیم قاسم گفتند: سلام من را به آقای سید حسن نصرالله برسانید و بگویید من همواره برای ایشان و همه فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان دعا می‌کنم.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین نعیم قاسم گزارشی از آخرین تحولات لبنان و نبردها در جبهه شمالی فلسطین اشغالی ارائه کرد.
انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • سیاست حزب‌الله در عملیات طوفان‌‌الاقصی عاقلانه بوده است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک به‌اضافه هشت