سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5233
  • بازدید: 1,001
  • 1391/10/08 - 15:58:32

مزدوري كه براي فتنه ازشاه بحرين پول گرفت صلاحيت كانديداتوري ندارد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: عناصری که برای پیروزی در انتخابات 88 تن به ذلت دادند و از بیگانگان پول گرفتند صلاحیت ندارند شهروند ایرانی باشند چه برسد به صلاحیت کاندیداتوری؛ شناسنامه ایرانی آن‌ها هم باید باطل شود.

به گزارش سبلانه به نقل از پايگاه اطلاع رساني سپاه همدان، سرتيپ بسيجي محمد رضا نقدي در مراسم پيش از خطبه هاي نماز جمعه همدان، گفت: فراموش نكنيم تاريخ قمري حماسه بزرگ 9 دي مصادف با عاشوراي حسيني بود.

وي اظهار داشت: مهمترين عامل بصيرت و يكپارچگي مردم عليه فتنه گران علي رغم تبليغات گسترده، ارتباط امت با عاشورا و ولايت فقيه بود.

سردار نقدي افزود: جنس فتنه گران از جنس عمرسعد و شمر است كه ميدانند حقيقت كدام است اما به خاطر حب رياست و مقام حاضر به حرمت شكني و حق ستيزي شدند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين عنوان كرد :چقدر اين كار زشت است كه عنصري براي انتخابات رياست جمهوري با اشخاص پليد، خيانتكار،مومن كُش،ضد دين و شرابخواري مثل شاه عربستان، شاه بحرين و جورج سورس مشورت كند.

جانشين فرمانده كل سپاه در امر بسيج گفت: فتنه گران همانهايي هستند كه در بين مردم سخن از انتخابات، راي مردم، آزادي بيان و قانون به زبان مي آورند، اما وقتي قدرت خود را در خطر مي بينند كمترين توجه و احترامي به حق و راي مردم نشان نمي دهند.

سردار نقدي با اشاره به حضور بي نظير مردم در 9 دي عنوان كرد: در نظام انقلاب اسلامي حرص و ولع قدرت و نهادينه كردن قدرت و ثروت در يك خانواده و گروه وجود ندارد.ملت ايران صلاحيت فتنه گران و دوستان آنها را كه حاضر به توبه و مرزبندي با استكبار و خداستيزان نشدند در 9دي رد كردند.

انتهای خبر/

 

اشتراک‌گذاری

  •  مزدوري كه براي فتنه ازشاه بحرين پول گرفت صلاحيت كانديداتوري ندارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای هشت