- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 68834
- بازدید: 854
- 1403/09/19 - 10:00:21
سبلان ما گزارش میدهد؛
آینده صنعت گردشگری نیر چه خواهد شد؟
طبق اظهارات مسئولین و دستاندرکاران صنعت گردشگری شهرستان نیر، قرار است این شهرستان با برنامهریزیها و مطالعات صورتگرفته به قطب گردشگری استان اردبیل و حتی کشور تبدیل شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، شهرستان نیر در۳۵ کیلومتری غرب اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی اردبیل - سراب واقع شده است؛ این شهرستان با دارابودن آثار فراوان باستانی، تاریخی، آبهای گرم و سرد و مناظر و چشماندازهای طبیعی، آبوهوای بسیار مطبوع و واقعشدن در دامنههای سرسبز سبلان جایگاه ویژهای را در جلب گردشگران به خود اختصاص داده و همه ساله پذیرای میهمانان زیادی از مناطق مختلف کشور است و امسال نیز همچون سالهای گذشته میزبان مسافر و گردشگر زیادی از سراسر کشورمان بود.
ورود بیش از نیممیلیون گردشگر به شهرستان نیر آنهم در بازه کوتاه چندروزه تعطیلات اواخر تابستان امسال نشان داد که این شهرستان میتواند در صورت تأمین زیرساختها به یکی از قطبهای گردشگری تبدیل شود این در حالی است که به گفته اهالی هنوز گنجینههای گردشگری نیر آن چنان چه باید معرفی نشده است و حتی خیلی از اهالی استان هم نمیدانند که به فرض در این شهرستان تونلهای مخفی و عجیبی وجود دارد که در جنگ جهانی دوم از آن استفاده میشد و هنوز هم پابرجا است.
نیر مهمترین مرکز گردشگری کشور میشود
سپهر مهرآور نیری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، درباره آینده صنعت گردشگری در شهرستان نیر گفت: فعالیتهایی برای جذب سرمایهگذار در این شهرستان صورتگرفته است و حتی مذاکراتی هم دراینخصوص صورتگرفته است.
وی افزود: برای ساخت مجموعه گردشگری در منطقه «نوالار» با مشارکت شهرداری و شرکت توسعه عمران فراسازه مذاکراتی با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان صورتگرفت که بیتردید این سرمایهگذاری در رشد صنعت گردشگری نیر مؤثر خواهد کرد.
احیای پتانسیل آبدرمانی در شهرستان نیر
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر نیر اظهار داشت: در راستای احیای پتانسیل آبدرمانی در شهرستان نیر و پیشرفت در عرصه گردشگری تصمیم گرفته شد تا آبگرمهای روستای سقزچی از سرمایهگذار فعلی تسویه و به سرمایهگذار دیگر واگذار شود.
وی افزود: شهرستان نیر با داشتن ۱۸ آبگرم در عرصه احداث آبدرمانی پتانسیل خوبی در گسترش صنعت گردشگری در این زمینه را دارد .
مهرآور اظهار داشت: دهکده توریستی سبلان با مساحت ۱۱۰ هکتار مطالعه اولیه خود را گذرانده است و این مجموعه آبدرمانیهای «برجلو» و «قینرجه» را هم در بر میگیرد.
وی افزود: در شهرستان نیر برنامههای متنوعی برای جذب گردشگر وجود دارد اعم از احداث پارک آبی، شهربازی، بازارچه، مراکز خرید، غذاخوری و مکانهای اقامتی قرار است و مجموعههای گردشگری صورت گیرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر نیر گفت: قرار است شهرستان نیر با توجه به برنامهریزیها و مطالعات صورتگرفته به یکی از مراکز گردشگری استان و حتی کشور تبدیل شود.
گردشگری نیر باوجود افراد متخصص پیشرفت میکند
محمد شهبازی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، ، درمورد آینده صنعت گردشگری شهرستان نیر با ارائه پیشنهادی در این باره گفت: این شهرستان با توجه به موقعیت جغرافیایی و قرارگرفتن در جاده ترانزیتی و دسترسی داشتن به سایر استانها دارای منابع و زیر ساختهای و پتانسیلهای فراوانی برای پیشرفت در عرصه گردشگری است که جذب سرمایهگذار و راهاندازی بومگردی در این شهرستان بهشدت پیشنهاد میشود که باعث رشد گردشگری نیر میشود.
وی افزود: ادامه روند احداث زیپلاین در «بولاغلار» نیر و همکاری مسئولان در پایکار آوردن تمامی ظرفیتهای این شهرستان میتواند به رشد در عرصه گردشگری کمک کند.
کارآفرین جوان نیری اظهار داشت: برنامهریزی و مطالعات دقیق در مناطق گردشگری و رشد گردشگری میتواند کمک شایانی به رشد اقتصادی و اشتغالزایی شهرستان نیر بکند.
وی افزود: پیگیری، استمرار و پایکار آوردن نیروهای متخصصی که در رشته گردشگری تحصیلکردهاند و قابلیت و توانایی اجرایی دارند، باعث رشد صنعت گردشگری در شهرستان نیر میشود.
شهبازی گفت: با پایکار آمدن دولت جدید، شورای شهر و شهردار و سایر مسئولان با عزم راسخ در توسعه با محوریت صنعت گردشگری گامی مؤثر بردارند.
بوروکراسی اداری مانع توسعه صنعت گردشگری نیر
سجاد عزیزی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، درباره آینده صنعت گردشگری و علیالخصوص جذب گردشگر در شهرستان نیر گفت: این شهرستان قابلیت و ظرفیت بالایی در زمینه آثار باستانی، آبهای گرم و سرد و در عرصه آبدرمانی دارد که این قابلیت و ظرفیت شهرستان مستلزم توجه و رسیدگی از سوی دستگاههای مسئول است.
وی افزود: برای مثال کاروانسرای شاهعباسی که به ثبت ملی و جهانی رسیده است و اخیراً نیز توسط سازمان میراثفرهنگی مرمت و بازسازی شد میتواند محل مناسبی برای جذب گردشگر خارجی و ارز خارجی با توجه به موقعیت مکانی خود داشته باشد.
سرمایهگذار گردشگری در شهرستان نیر اظهار داشت: با سرمایهگذاری و سازماندهی آبگرمهای این شهرستان میتوان یک پارک آبی باقابلیت آبگرم در این شهرستان احداث کرد.
وی با اشاره به سختیهای روند اداری در سرمایهگذاری در عرصه گردشگری گفت: باید شرایطی مهیا شود تا با حذف بوروکراسی اداری تسهیل امورات اداری برای توسعه صنعت گردشگری صورت گیرد.
عزیزی گفت: باید موقعیتی به وجود بیاید تا سرمایهگذار روند فرسایشی را در ادارات طی نکند و یک مسئول برای پیشبرد کارهای اداری به فرد سرمایهگذار معرفی شود.
بزودی سرمایهگذاران خارجی و داخلی را در شهرستان نیر میبینیم
محمد صلحی نیری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، درباره آینده صنعت گردشگری در این شهرستان گفت: با توجه به اینکه شهرستان نیر دارای آثار تاریخی بینظیر و آبهای گرم و سرد است که وجود این آثار و مناطق گردشگری و موهبتهای خدادادی این شهرستان را در بین شهرهای استانهای دیگر متمایز و شاخص جلوه میدهد.
وی افزود: در حال حاضر چندین پروژه گردشگری در شهرستان نیز در حال تکمیل است که با اتمام این پروژهها اعم از مجتمع گردشگری مروارید و آزادی، هتل سنتی دژ بهمن کورعباسلو، مجتمع گردشگری سیری در حقیقت زمان، آبدرمانی شهر آفتاب، هتل ۳ ستاره حسینزاده نیز استارت حضور سرمایهگذاران در سطح شهرستان زده میشود در و در کمترین زمان حضور سرمایهگذاران خارجی و داخلی را خواهیم دید.
رئیس اداره میراثفرهنگی شهرستان نیر اظهار داشت: در حال حاضر و آینده نهچندان دور شاهد کلنگزنی مجتمع گردشگری در منطقه نوالار نیز به مساحت ۵ هکتار توسط یکی از سرمایهگذاران بهنام استان خواهیم بود که در صورت اتمام این پروژه شاهد رونق گردشگری در شهرستان و استفاده بهینه از نعمتهای خدادادی این شهرستان خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اکثر مناطق گردشگری شهرستان نیز دارای زیر ساخت آب، برق، گاز و راه دسترسی است؛ بنابراین با تکمیل پروژههای فوقالذکر شاهد بروز و ظهور چندین پروژه گردشگری خواهیم بود که زمینه ایجاد اشتغال چندین نفر را به وجود میآوردند.
خیز بلند نیر برای تبدیلشدن به مرکز گردشگری
طبق آنچه که مسئولان و دستاندرکاران حوزه گردشگری نیر در گفتگو با خبرنگار «سبلان ما»، ارائه کردند، در این شهرستان خیز بلندی برای پیشرفت در حوزه صنعت گردشگری برداشته شده است و همه متفقالقول آینده روشنی را برای صنعت گردشگری متصور هستند که امیدواریم باگذشت زمان هم تلاشها به ثمر بنشیند و شاهد تحقق پیشرفت گردشگری در شهرستان نیر باشیم چرا که توسعه گردشگری باعث بهبود وضعیت اشتغال در این شهرستان و استان اردبیل خواهد شد.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها