سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 24 اسفند 1403
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 69847
  • بازدید: 156
  • 1403/11/25 - 12:49:05

دادستان مرکز استان اردبیل خبر داد:

مهروموم مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو در اردبیل

مهروموم مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو در اردبیل

دادستان مرکز استان اردبیل گفت: چهار مؤسسه و شرکت غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور در اردبیل مهروموم و تعداد دیگری از دفاتر غیرمجاز در سطح استان شناسایی شده که ظرف چند روز آتی مهروموم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، جلال آفاقی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام خبر مهروموم چهار مؤسسه و شرکت غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور در اردبیل، گفت: در این راستا تعداد دیگری از دفاتر غیرمجاز در سطح استان شناسایی شده است که ظرف چند روز آتی مهروموم خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت و حساسیت موضوع و تبعات ناگوار گرفتاری افراد در دام مؤسسات غیرمجاز، ضمن هشدار به مراجع متولی جهت تشدید پایش و نظارت بر خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور، از خانواده‌ها و متقاضیان ادامه تحصیل در خارج خواست؛ دقت، حساسیت و بررسی لازم را دراین‌خصوص داشته باشند.

دادستان مرکز استان اردبیل تصریح کرد: هرگونه گزارش یا شکایت در خصوص دفاتر مؤسسات و شرکت‌های خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور با جدیت در دادسرا رسیدگی و پیگیری می‌شود.


انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • مهروموم مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک به‌اضافه پنج