سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 21 اسفند 1403
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 70218
  • بازدید: 341
  • 1403/12/21 - 04:30:00

امام‌جمعه پارس‌آباد:

توجه به مستمندان اصلی‌ترین درس رمضان است

توجه به مستمندان اصلی‌ترین درس رمضان است

امام‌جمعه پارس‌آباد گفت: ماه رمضان زمان تقویت ارزش‌های انسانی و معنوی است و توجه به مستمندان یکی از اصلی‌ترین درس‌های این ماه مبارک است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر باقری بنابی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با تأکید بر توجه به ارزش‌ها و تقویت معنویت، گفت: وقتی انسان با روزه‌داری گرسنگی و تشنگی را تجربه می‌کند، بهتر می‌تواند درد و رنج فقرا را درک کند و حس همدردی و شفقت در او تقویت می‌شود.

 وی افزود: کمک به نیازمندان در این ماه نه‌تنها نشانه‌ای از ایثار و بخشندگی است، بلکه راهی است برای کسب رضایت الهی و تقویت روحیه همبستگی در جامعه و این عمل همچنین برکات معنوی فراوانی برای فرد و جامعه به همراه دارد و نشان‌دهنده تحقق عملی پیام ماه رمضان در راستای عدالت، محبت و انسان‌دوستی است.

 امام‌جمعه شهرستان پارس‌آباد در ادامه تصریح کرد: ماه رمضان ماه رحمت، مغفرت و عفو است؛ این ماه فرصتی است که بندگان خدا با روزه‌داری، نماز، دعا و نیایش به خالق نزدیک‌تر شوند. ماهی است که قرآن کریم در آن نازل شده و شب قدر که از هزار ماه بهتر است، در همین ماه واقع شده است.

 وی روزه را وسیله‌ای برای تزکیه نفس و تقویت روح انسان دانست و گفت: وقتی کسی از نیازهای ابتدایی خود مثل خوردن و آشامیدن دست می‌کشد، یاد می‌گیرد چگونه بر خواهش‌های نفس خود غلبه کند و همچنین روزه‌داری به ما یادآوری می‌کند که قدردان نعمت‌های خدا باشیم و درد و رنج نیازمندان را بهتر درک کنیم.

 باقری عنوان کرد: نیت خالصانه، خواندن قرآن، استغفار، خدمت به دیگران و کمک به نیازمندان. همچنین دعا برای رفع مشکلات جهان اسلام و تقویت ایمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این ماه فرصتی است تا عادات نیک را تقویت کرده و اشتباهات گذشته را جبران کنیم.

 وی ماه رمضان را فرصتی بی‌نظیر برای نزدیکی هر چه بیشتر به خداوند دانست و گفت: این یک ماه بهترین فرصت برای تزکیه روح، نزدیکی به خداوند، تقویت ایمان و افزایش تقوا است.

 رئیس فرهنگ عمومی شهرستان پارس‌آباد تأکید کرد: این ماه، با روزه‌داری، عبادات، دعا و کمک به دیگران، انسان را از دنیاگرایی دور کرده و به معنویت نزدیک می‌کند و همچنین روح همبستگی، محبت و همدلی را در میان افراد جامعه تقویت می‌کند و انسان را به بازنگری در رفتارها و اهداف زندگی ترغیب می‌کند.

 وی در پایان گفت: در کنار روزه‌داری، همبستگی و محبت به دیگران را فراموش نکنید و در این ماه که بهترین زمان برای گسترش روحیه کمک و همدلی در میان جامعه است از کمک به همنوعان غافل نشوید.

 انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • توجه به مستمندان اصلی‌ترین درس رمضان است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده منهای سه