- گروه: سیاسی
- کد خبر: 71563
- بازدید: 222
- 1404/03/23 - 09:00:31
امامجمعه اردبیل:
رژیم بحرانزده اسرائیل دست به انتحار زد

امامجمعه اردبیل در پیامی درباره حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: رژیم بحرانزده، منحوس و خبیث اسرائیل برای خروج از بحران و برای نجات خود دست به انتحار زد و به ساحت منیع ایران تجاوز کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، آیتالله سید حسن عاملی در پی جنایت صبح امروز رژیم صهیونیستی و شهادت مظلومانه چند تن از فرماندهان سپاه و دانشمندان هستهای پیامی صادر کرد.
در این پیام آمده است: مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا؛ رژیم بحرانزده و منحوس و خبیث اسرائیل برای خروج از بحران و برای نجات خود دست به انتحار زد و به ساحت منیع و مبارک ایران اسلامی تجاوز نمود.
در پیام امامجمعه اردبیل تصریح شده است: با تسلیم در برابر مشیت خداوندی با دلی پر از درد و اندوه در شهادت سردار بزرگ اسلام، فخر نیروهای مسلح ایران، هیبت و صولت ملت ایران، آتش شعلهور بر فرق دشمنان، ذوالفقار حیدر زمان، خطیب و ادیب پرتوان سردار تمام آزادگان جهان سردار سلامی عزادار شدیم.
در این پیام آورده شده است: به حق که پاداش خداوندی بر او جز ردای شهادت نبود این ضایعه بزرگ را از طرف خود و اهالی مکرم و معزز استان اردبیل به ساحت حضرت ولیعصر (عج) و مقام معظم رهبری و به ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح مخصوصاً به سپاه معظم تسلیت عرض میکنم؛این حقیر بارها با آن شهید بزرگوار از نزدیک مراوده و مجالست داشتهام از مصدر تحقیق عرض میکنم سرمایهای بینظیر بود محسود دشمن بود ذهنی بسیار راهبردی داشت آیندهنگر بود و به افقهای بسیار دوردست نگاه میکرد قلبها را تسخیر کرده و در ولایت ذوب شده بود.
در این پیام تأکید شده است: در کنار آن شهید بزرگوار جمعی از فرماندهان بزرگ و دانشمندان هستهای ما نیز به صفوف شهدا پیوستند همه آنها ستون عزت ایران اسلامی بودند و دشمن تحمل عظمت روحی، علمی و مدیریتی آنها را نداشت و ما با خون پاک این عزیزان پیمان میبندیم در مسیر مقاومت و اعتلای ایران اسلامی و تبعیت از رهبری همیشه پا جای پای آنها خواهیم گذاشت و با آنها زندگی خواهیم کرد.
نماینده ولیفقیه در استان اردبیل در این پیام تصریح کرده است: پیام آن سردار فرزانه حفظ وحدت و یکپارچگی و وحدت کلمه در برابر دشمن غداری است که آرزوی شقاق در صفوف مرصوص ملت ما دارد.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها