سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 7274
  • بازدید: 571
  • 1393/04/17 - 11:12:20

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد پارس آباد خبر داد

"پارازيت"راهی برای مقابله با شبکه‌های ماهواره‌ای

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان پارس آباد يكي از راهكارهاي مقابله با نفوذ شبكه‌هاي ماهواره اي را ارسال پارازیت توسط صدا و سيما عنوان كرد.

به گزارش سبلانه، "يوسف روزگاري" در مصاحبه با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني آران مغان، یکی از راهکارها برای جلوگیری از تماشای شبکه های ماهواره ای را علاوه بر جمع آوری دیش ها و آگاه سازي خانواده ها، ارسال پارازیت توسط صدا و سيما بر روي فرانكس شبكه ماهواره ها عنوان كرد و گفت: همانطوري كه در گذشته شبكه ها و گيرنده هاي تلويزيوني كشورمان با مشكل پارازيت و قطعي مواجه بود امروز بايد زمينه اي فراهم شود كه اين امواج پارازيت با يك فرستنده قوي و هدايت شده توسط صداوسيما در شبكه هاي ماهواره ايجاد اختلال كرده و مانع از پخش آن در گيرنده هاي تلويزيوني خانواده هاي ايراني شوند.

 

وي افزود: اين عمل مخصوصا در هنگام پخش فيلم هاي ماهواره، نه تنها هر بيننده اي را خسته و كلافه كرده، بلكه وي را از ديدن ادامه برنامه نيز مايوس مي كند.

 

روزگاري تصريح كرد: ساخت برنامه های تولیدی و بومی، تازه گي داشتن فيلم ها و سريالهاي تلويزيوني، پخش برنامه های متنوع برای سلیقه های مختلف و... تنها گوشه ای از وظایف صداوسيما است که متاسفانه برخی از این موارد به دست فراموشی سپرده شده است و امروز شاهد این هستیم که این خلا فرهنگی جای پای برخی از شبکه های ماهواره ای را در بین خانواده های ايراني محکم کرده است.

 

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد پارس آباد با بيان اينكه امروز دشمن با جنگ نرم به میدان آمده گفت كه باید فرهنگ سازی‌های مختلفی در حوزه‌های مختلف انجام شود که صدا و سیما در این میان نقش اساسی را در هدایت افکار عمومی مردم دارد و اين نهاد مردمي با افزایش تعداد کانال‌ها و افتتاح کانال‌های تخصصی دیگر همانند کانال‌های مستند، بازار و فیلم که افتتاح شده می‌تواند عرصه را برای شبکه‌های ضد فرهنگی و قارچی شکل ماهواره‌ای تنگ‌تر کند.

 

روزگاري همچنين نصب گيرنده هاي ديجيتالي در شهرستان مرزي پارس آباد و استقبال از آن را در بين مردم اين خطه موثر دانست و گفت: در گذشته بدليل نبود گيرنده هاي ديجيتال و عدم پوشش كامل شبكه هاي تلويزيوني كشور در اين شهرستان، اغلب مردم براي ديدن برنامه ها به شبكه هاي كشور همسايه روي مي آوردند كه خوشبختانه با راه اندازي گيرنده ديجيتال و دريافت بيش از 23 شبكه در اين منطقه مرزي اين مشكل نيز تا حدودي حل شده است.

 

پارس آبادمغان با بيش از 200 هزار نفر جمعيت با قرار گفتن در نقطه صفر مرزي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري آذريايجان، يكي از چند شهر مرزي كشورمان است كه خطر تهاجم فرهنگي كشورهاي بيگانه را احساس مي كند.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ونه به‌اضافه شش