سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 7364
  • بازدید: 717
  • 1393/04/19 - 19:02:04

عزم دولت برای پرداخت وام ازدواج جدی است؛ منابع مالی وجود ندارد

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت عزم و اراده­ای جدی برای رفع مشکل وام ازدواج دارد اما منابع برای این مهم کافی نیست.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا، ایرج ندیمی با اشاره به حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در صحن علنی مجلس در راستای رفع مشکل وام­ ازدواج، افزود: معوقات بانکی مشکلی است که نمی­توان آن را نادیده گرفت و هنوز این مانع برطرف نشده است.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس تصریح کرد: از طرف دیگر منابع در نظر گرفته شده برای پرداخت وام ازدواج از محل سپرده­های قرض­الحسنه تامین می­شود که میزان این سپرده کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: برای رفع پاره­ای از این مشکلات دولت باید هرچه سریعتر لایحه اصلاح نظام بانکی را به مجلس ارایه کند تا در حواشی بررسی این لایحه دلایل کاهش جذب منابع قرض­الحسنه نیز بررسی شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: با توجه به لزوم ترویج ازدواج و بحث افزایش جمعیت نیاز به عزمی ملی است تا مشکلات سر راه این دو مهم یعنی ازدواج و فرزندآوری رفع شود، برای این موضوع هم باید بر دو موضوع اقتصاد و فرهنگ تمرکز داشت.

اشتراک‌گذاری

  • عزم دولت برای پرداخت وام ازدواج جدی است؛ منابع مالی وجود ندارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده به‌اضافه هشت