سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 7 خرداد 1405
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 74549
  • بازدید: 145
  • 1404/12/22 - 21:36:12

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه مشگین‌شهر:

روز قدس به یوم‌الانتقام تبدیل خواهد شد

روز قدس به یوم‌الانتقام تبدیل خواهد شد

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه مشگین‌شهر گفت: روز قدس امسال به یوم‌الانتقام تبدیل خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از مشگین رسا، حجت‌الاسلام محمود فاضلی‌نیا در سخنرانی پایانی روز جهانی قدس در مشگین‌شهر روز قدس را نماد آزادی‌خواهی و سند عدالت‌طلبی جهانیان خواند و تأکید کرد به فرموده رهبر کبیر انقلاب، رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.

وی با اشاره به جنایات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه، اظهار داشت که خونخواهی شهدا به دست رزمندگان جبهه مقاومت محقق خواهد شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه مشگین‌شهر با بیان اینکه امروز اولین روز قدس در جنگ رمضان است، تصریح کرد: همه جبهه مقاومت به مدد الهی، این رژیم منحوس را نابود خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم مشگین‌شهر در صحنه‌های دفاع از مظلوم، آنان را خستگی‌ناپذیر توصیف کرد و گفت: این مردم با رهبر فرزانه انقلاب تجدید بیعت می‌کنند و تا پیروزی نهایی در این راه استوارند.

فاضلی‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود، با محکومیت حمایت برخی حکام عربی از رژیم صهیونیستی، آنان را بی‌وفا خواند و افزود: پول‌های آنان به جای حمایت از ملت فلسطین، به موشک‌هایی تبدیل می‌شود که بر سر مردم مظلوم غزه فرو می‌ریزد.

وی در پایان با اشاره به وعده الهی برای نابودی آمریکا و رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: تا وقتی که خون کودکان بی‌گناه غزه و خونخواهی رهبر شهیدمان را نگیریم، از پای نخواهیم نشست. سوخت موشک‌ها آماده است و روز قدس امسال به یوم‌الانتقام تبدیل خواهد شد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • روز قدس به یوم‌الانتقام تبدیل خواهد شد

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج به‌اضافه شش