سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 30 خرداد 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 75609
  • بازدید: 120
  • 1405/03/30 - 20:29:37

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل خبر داد:

تلاش برای حفظ گونه کمیاب سوسن چلچراغ در نمین

تلاش برای حفظ گونه کمیاب سوسن چلچراغ در نمین

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از آغاز تمهیدات لازم جهت ایجاد جمعیت پشتیبان برای گل نادر و در معرض انقراض «سوسن چلچراغ» در رویشگاه‌های شهرستان نمین خبر داد.

کیومرث سفیدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اظهار داشت: در بازدید میدانی که از رویشگاه سوسن چلچراغ»  در شهرستان نمین با مشارکت تیم پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس و سازمان حفاظت محیط زیست انجام شد، بر آغاز تمهیدات لازم جهت ایجاد جمعیت پشتیبان برای گل نادر و در معرض انقراض «سوسن چلچراغ» در رویشگاه‌های شهرستان نمین تأکید شد.

وی اعلام کرد: با تکیه بر پتانسیل‌های طبیعی منطقه، مراحل اولیه تشکیل جمعیت پشتیبان برای صیانت از این سرمایه گیاهی ارزشمند در حال اجراست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با اشاره به ابعاد این زیست‌گاه خاطرنشان کرد: وسعت پهنه رویشی سوسن چلچراغ در استان اردبیل ۸۳ هکتار است که رویشگاه اصلی این گونه در معرض خطر، در بخشی از این محدوده واقع شده است.

وی بر ضرورت حفاظت از ذخایر ژنتیکی و تنوع زیستی استان تأکید کرد و افزود: تمامی اقدامات لازم برای مراقبت از این اثر طبیعی ملی و همچنین تکثیر و ایجاد جمعیت‌های پشتیبان با جدیت دنبال می‌شود.

سفیدی در پایان یادآور شد: تشکیل جمعیت‌های پشتیبان راهکاری کلیدی برای احیا و پایداری این گونه باارزش است که به میزان قابل توجهی از خطر نابودی و انقراض آن می‌کاهد.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • تلاش برای حفظ گونه کمیاب سوسن چلچراغ در نمین

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت به‌اضافه هشت