سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 26 تیر 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 75903
  • بازدید: 93
  • 1405/04/26 - 08:57:53

رئیس اداره بهزیستی شهرستان مشگین‌شهر خبر داد:

پرداخت ماهانه ۱۶ میلیارد تومان به مددجویان بهزیستی مشگین‌شهر

پرداخت ماهانه ۱۶ میلیارد تومان به مددجویان بهزیستی مشگین‌شهر

رئیس اداره بهزیستی شهرستان مشگین‌شهر گفت: در حال حاضر ۳هزار و ۷۰۰ خانواده با جمعیتی بالغ بر ۸ هزار نفر از خدمات حمایتی، توانبخشی و پیشگیری بهزیستی مشکین‌شهر بهره‌مند هستند و‌ ماهانه ۱۶ میلیارد تومان به مددجویان مشگین‌شهر پرداخت می‌شود.

راضیه فتح‌الهی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، با تشریح جزئیات عملکرد این اداره اظهار کرد: جامعه هدف بهزیستی شهرستان شامل افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار، کودکان، سالمندان و سایر اقشار نیازمند حمایت است که ماهانه بیش از ۱۶ میلیارد تومان در قالب مستمری، حق پرستاری، بیمه و سایر خدمات حمایتی به آنان پرداخت می‌شود.

حمایت از ۳۷۰۰ خانواده تحت پوشش بهزیستی مشگین‌شهر

وی با اشاره به اقدامات حوزه امور اجتماعی و توانبخشی افزود: در حال حاضر مستمری ماهانه ۳ هزار و ۷۰۰ خانوار به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال پرداخت می‌شود. همچنین در راستای حمایت از جامعه هدف، ۸۴ زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، ۲۷۰ نفر از خدمات توانبخشی و حرفه‌آموزی بهره‌مند شده‌اند، ۳۷۴ نفر حق پرستاری دریافت می‌کنند و ۱۰۵ نفر نیز از مستمری خانواده‌های دارای فرزند چندقلو و شبه‌خانواده استفاده می‌کنند.


رئیس اداره بهزیستی مشگین‌شهر با تأکید بر اهمیت توانمندسازی اقتصادی مددجویان بیان کرد: در سال جاری، ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به ۱۱۲ مددجو پرداخت شده و ۶۰ نفر نیز از مزایای بیمه خویش‌فرمایی و کارفرمایی بهره‌مند شده‌اند. همچنین چهار گروه همیار زنان سرپرست خانوار با هدف ایجاد اشتغال پایدار و افزایش توان اقتصادی تشکیل و حمایت شده است.

وی در بخش مسکن و مشارکت‌های مردمی نیز گفت: کمک‌هزینه احداث ۴۸ واحد مسکونی برای مددجویان پرداخت شده، ۴۰ خانوار از تسهیلات ودیعه و کمک‌هزینه بلاعوض اجاره مسکن بهره‌مند شده‌اند و ۱۰۴ واحد از پروژه نهضت ملی مسکن به جامعه هدف بهزیستی شهرستان اختصاص یافته است.

فتح‌الهی در تشریح عملکرد حوزه پیشگیری نیز افزود: در سال جاری، طرح‌های آموزشی برای ۵۰۰ نفر اجرا شده، ۱۵۰۰ نفر از خدمات مشاوره ژنتیک و مددکاری بهره‌مند شده‌اند، غربالگری بینایی و شنوایی برای ۱۰ هزار و ۳۳۳ کودک انجام شده و ۹۸۳ نفر نیز در مراکز اقامتی ترک اعتیاد پذیرش شده‌اند.

تکمیل مرکز نگهداری معلولان مشگین‌شهر با ۲۳ میلیارد

فتح‌الهی از پیشرفت پروژه مرکز نگهداری معلولان ذهنی «قره‌روییش» خبر داد و افزود: تاکنون ۲۳ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین برای احداث این مرکز هزینه شده است که با تکمیل آن، زمینه ارائه خدمات مناسب‌تر به افراد دارای معلولیت فراهم خواهد شد.

رئیس اداره بهزیستی مشگین‌شهر در پایان با قدردانی از همراهی خیرین، نهادهای حمایتی و دستگاه‌های اجرایی، بر تداوم توسعه خدمات، گسترش مشارکت‌های مردمی و عزم جدی این اداره برای توانمندسازی پایدار جامعه هدف تأکید کرد.

خبر از : فاطمه رضایی


انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • پرداخت ماهانه ۱۶ میلیارد تومان به مددجویان بهزیستی مشگین‌شهر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وچهار به‌اضافه دو