- کد خبر: 7917
- بازدید: 763
- 1393/05/02 - 14:18:30
رييس اداره تبليغات اسلامي پارس آباد:
روز قدس نماد اتحاد و انسجام امت اسلامی علیه استکبار جهانی است
رييس اداره تبليغات اسلامي پارس آباد گفت: روز قدس نماد اتحاد و انسجام امت اسلامی و روز تجلی فریاد مسلمانان جهان در برابر تجاوزگری های وحشیانه رژیم اشغال گر قدس است.
به گزارش سبلانه، حجتالاسلام حسن باقري امروز در گفتوگو با پايگاه اطلاع رساني آران مغان، با بیان اینکه روز قدس نماد اتحاد و انسجام امت اسلامی علیه استکبار جهانی است، اظهار کرد: شرکت در راهپیمایی روز قدس، وظیفه ای حیثیتی و اعتقادی برای هر مسلمان است.
وي، روز جهانی قدس را ابتکار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و فرصتی مغتنم برای نشان دادن وحدت امت اسلامی بيان كرد و گفت: نامگذاری اين روز از سوی امام خميني(ره)، یک آینده نگری و استراتژی بسیار مهمی برای همه مسلمانان جهان است که با فاصله گرفتن از این فرمان تاریخی هر سال بهتر از سال قبل ارزش این اقدام انسان دوستانه را بهتر درک می کنیم.
رییس شورای هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی پارس آباد همچنين با اشاره به تحولات اخیر منطقه خاورمیانه و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیان کرد: امسال با توجه به شرایط خاص منطقه و حمله وحشيانه رژيم صهيونيستي به مردم بي دفاع غزه، جنايات تروريستهاي تکفیری در سوریه و داعش در عراق، راهپیمایی روز جهانی قدس از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
حجت الاسلام باقري بيان داشت: حضرت امام خميني (ره) با اعلام روز جهاني قدس، در واقع پيروزي مسلمانان در آزادسازي قدس را مژده دادند كه هر سال با فرا رسيدن روز قدس فرياد آزادي قدس توسط مسلمانان و غير مسلمانان بيشتر ميشود تا قدس شريف آزاد شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: لازم است تمامی آحاد مردم بر اساس فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحت فرمان مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله الامام خامنه ای در این روز مبارک جهت راهپیمایی روز قدس شرکت کنند و در حمایت از مظلومیت مردم فلسطین فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دهند.
انتهای پیام/
دیدگاهها