سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 8646
  • بازدید: 614
  • 1393/05/21 - 20:34:38

نگرانی های تماس تصویری اپراتورهای تلفن همراه برطرف می شود

رییس مرکز ملی فضای مجازی در واکنش به نامه درخواست جمعی از زنان درباره ممنوعیت تماس تصویری اپراتورها به این مرکز گفت: تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه در پیوست فرهنگی تماس تصویری موبایل دیده شده است.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا،84 موسسه و تشکل بانوان فعال در حوزه زنان و خانواده در نامه ای خطاب به دبیر شورای عالی فضای مجازی نگرانی خود را نسبت به زمزمه های راه اندازی ارتباط تصویری تلفن های همراه اعلام کردند.

محمد حسن انتظاری در این باره به خبرنگار علمی ایرنا ضمن تایید این موضوع گفت: دغدغه های مختلف در زمینه تماس تصویری اپراتورهای تلفن همراه در جلسات کمیسیون ارتقای محتوا که پیوست فرهنگی تلفن همراه مطرح شده است.

وی افزود: تمامی نهادهای مرتبط در بررسی و تصویب پیوست تماس تصویری اپراتورهای تلفن همراه مشارکت فعال داشته اند و به نظر می رسد تمامی مسایل در این طرح دیده شده باشد.

این نامه در هفته دوم مرداد ماه به مرکز ملی فضای مجازی ارسال شد.

در بخشی از این نامه آمده است : ما تشکل های بانوان، خواستار امنیت و آرامش در درون خانواده و جامعه بوده، از تک تک اعضاء محترم شورای عالی فضای مجازی و دبیر خدوم آن، انتظار داریم که به هیچ یک از اپراتورهای تلفن همراه، اجازه برقراری ارتباط تصویری داده نشود .

اشتراک‌گذاری

  • نگرانی های تماس تصویری اپراتورهای تلفن همراه برطرف می شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای چهار