سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 8761
  • بازدید: 623
  • 1393/05/24 - 19:55:17

تفاهم و همدلی بخش های مختلف دولت زمینه رفع مشکلات را فراهم کرده است

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی وجود تفاهم و همدلی در لایه های مختلف را از ویژگی های دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: این ویژگی مثبت باعث هم افزایی و فراهم شدن زمینه مناسب برای رفع مشکلات شده است.

به گزارش سبلانه به نقل از ایرنا،«سیدتقی نوربخش»در جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد اقدامات سازنده انجام شده از زمان استقرار دولت تدبیر و امید را نتیجه همگرایی موجود در این دولت ارزیابی کرد.

وی افزود: کاهش تورم از 45درصد به 25 درصد و مثبت شدن رشد اقتصادی از جمله نتایج هماهنگی بخش های مختلف دولت بوده که بر زندگی روزمره آحاد مردم تاثیرگذار است.

نوربخش رفع مشکلات، کنارگذاشتن حاشیه ها وارتقاء خدمات سازمان تامین اجتماعی را از دیگر نتایج وجود همدلی و همگرایی در بخش های مختلف مرتبط بااین سازمان برشمردوگفت:طی یک سال گذشته شاهدرفع بسیاری ازمشکلات در تامین اجتماعی بوده ایم و این امر جز با هماهنگی بین بخشی و البته همراهی مدیران و کارکنان این سازمان امکان پذیر نبود.

وی استفاده مناسب از منابع موجود را از مهمترین اولویت های سازمان تامین اجتماعی برشمرد و گفت: مدیریت صحیح منابع دراین سازمان باعث شد که در کمترین زمان ممکن امکان رفع مشکلات این سازمان فراهم شودوکسری بودجه پنج هزار میلیارد تومانی به جا مانده از قبل در همان ماههای اول جبران شد.

اشتراک‌گذاری

  • تفاهم و همدلی بخش های مختلف دولت زمینه رفع مشکلات را فراهم کرده است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده به‌اضافه ده