- کد خبر: 8891
- بازدید: 1,630
- 1393/05/28 - 16:02:24
پیام مشترک امام جمعه و استاندار اردبیل به مناسبت سفر روحانی به اردبیل
نماینده ولی فقیه در استان و استاندار اردبیل در پیام مشترکی سفر رییس جمهور به این استان را پربرکت ذکرکرده و خواستار حضور گسترده مردم در آیین استقبال از دکتر روحانی شدند.
به گزارش خبرنگار سبلانه، در پیام مشترک حجت الاسلام سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و مجید خدا بخش استاندار اردبیل، آمده است: حمد و سپاس بی کران به درگاه حضرت سبحان که با عنایات حضرتش زمینه سفر رییس محترم دولت جمهوری اسلامی ایران و فرزندان خدوم ملت بزرگ ایران در دولت تدبیر و امید به استان اردبیل فراهم شده است.
بی شک این سفر ارزنده با حسن نیت جناب آقای دکتر روحانی و عزم جدی همه دست اندرکاران و مسوولان استانی و ملی ، برکات و دست آوردهای مهمی برای تقویت زیرساخت ها ، سرعت بخشی به توسعه منطقه ، رفع کاستی ها ی موجود و نهایتا خدمت رسانی فاخر به مردم عزتمند این استان را به دنبال خواهد داشت.
اینک که در آستانه این رخداد مبارک و به یادماندنی قرار گرفته ایم این جانبان با قدردانی قلبی از نظر خیرخواهانه رییس جمهور محترم که به رغم مشغله های فراوان ، سفر به استان عزیز ما را در اولویت کاری خود قرار داده اند از آحاد مردم عزیز و میهمان نواز منطقه دعوت می نماییم با حضور ارزشمند و دریاوار خود در مراسم استقبال از رییس محترم دولت و هیات همراه که قبل از ظهر چهارشنبه 29 مرداد در استادیوم جهان پهلوان تختی اردبیل انجام خواهد شد یک بار دیگر، جلوه های ارزنده ای از پیوند معنوی و قلبی مردم و دولتمردان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشته و با شور برخاسته از وحدت و انسجام اسلامی برگ زرین دیگری را بر تارک افتخارات این استان همیشه سربلند بیافزایند.
دکتر روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به همراه تعدادی از معاونین و وزرای دولت روز چهارشنبه به استان اردبیل سفر می کند.
انتهای پیام/
دیدگاهها