سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 9494
  • بازدید: 557
  • 1393/06/30 - 12:44:08

نهضت آسفالت در شهر گيوي با هدف زيباسازي شهر و تأمين رفاه شهروندان آغاز شده است

شهردار شهر گيوي گفت: نهضت آسفالت در شهر گيوي با هدف زيباسازي شهر و تأمين رفاه شهروندان آغاز شده است.

به گزارش سبلانه، علي قليپور طي گفتگوي اختصاصي با خبرنگار كيويميز افزود: طرح ضربتي و نهضت بهسازي و آسفالت معابر و خيابان هاي شهر گیوی با تامين اعتبار مورد نياز و خريد  400 تن قير كه در هفته جاري حواله آن براي شهر گيوي صادر خوهد شد اجرايي مي شود.

وي بابیان اینکه این اعتبار از منابع و اعتبارات مربوط به سازمان شهرداري هاي كشور و همچنين با حمايت نماينده شهرستانهاي كوثر و خلخال تامین شده است اظهار داشت: با تعامل و پيگيري‌ دكتر جليل جعفري بنه خلخال و همچنين شوراي شهر و شهرداري گیوی و همكاري فرمانداری کوثر، اين طرح در سطح شهر اجرا مي شود.
شهردار گيوي خاطر نشان كرد: در حال حاضر اولويت اصلي شهرداري در حوزه عمران شهري گیوی، بهسازي و نوسازي معابر و زيباسازي شهر است.

وي با بيان اينكه نهضت آسفالت با هدف زيباسازي شهر و تأمين رفاه شهروندان آغاز شده است، گفت: در ابتدا معابر و خيابان هاي اصلي شهر آسفالت خواهند شد و پس از آن تمامي كوچه ها و معابر فرعي شهر نيز بهسازي و آسفالت مي شوند.

قليپور با بيان اينكه اجراي اين طرح به صورت كامل نيازمند تامين اعتبارات لازم است، گفت: شهرداري با تخصيص اعتبار ويژه و خريد قير مورد نياز، زمينه اجراي اين طرح را فراهم كرده كه اين طرح در فاز اول از مناطق اجرای طرح فاضلاب آغاز شده است.

اين مسئول افزود: در صورتي تداوم اين روند، تمامي معابر و خيابان هاي  سطح شهر گیوی بهسازي و آسفالت خواهند شد.
 

انتهاي خبر/

اشتراک‌گذاری

  •  نهضت آسفالت در شهر گيوي با هدف زيباسازي شهر و تأمين رفاه شهروندان آغاز شده است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده به‌اضافه هفت