- کد خبر: 10526
- بازدید: 302
- 1393/07/27 - 11:40:34
امام جمعه بیله سوار:
استقبال از ماه محرم نبايد از مسير درست خود منحرف شود
امام جمعه بیله سوار گفت:برنامه استقبال از ماه محرم نبايد از مسير درست و صحيح خود منحرف شود.
به گزارش سبلانه به نقل از بیله سوار ،حجت الاسلام کریم قیاسی در جلسه شوراي فرهنگ عمومي شهرستان بیله سوار ضمن تشكر و قدرداني از حضور تك تك اعضای شورا اظهار کرد: همه اعضای محترم شورا بايد وضعيت و نابساماني هاي احتمالي فرهنگي در شهرستان را تا رسيدن ماه محرم،مهندسي كنند و آنچه كه بر دوش مردم آبرومند و حسيني این خطه مرزی و منطقه سنگيني مي كند را برداريم.
امام جمعه بیله سوار همچنين با برشمردن وظايف تشكلهاي مردمي قرآني و هيئت هاي مذهبي و دستجات عزاداري و سينه زني،افزود:ساماندهی وضعيت فرهنگي منطقه بايد از مساجد شروع و تربيت و تقويت شود و سازمان تبليغات اسلامي و اوقاف نیز بايد با هماهنگي نسبت به شناسایي و جذب افراد مؤمن،متدين و شايسته با مقبوليت اجتماعي در هيئت ها اقدام كنند.
رئیس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان بیله سوار تصريح كرد: هر عاشقي كه وارد دستگاه مقدس ابا عبدالله (ع) مي شود و با سينه زني و عزاداري ، عشق خود را به اصحاب امام حسين (ع) مي رساند بايد اول نماز بخواند و بعد به اجراي مراسم بپردازد.
وی ضمن تاكيد بر تجليل از پير غلامان حسيني و هركسي كه در اين دستگاه مقدس فعال هستند بيان كرد:حواسمان بايد جمع باشد و برنامه استقبال از ماه محرم نبايد از مسير درست و صحيح خود منحرف شود و دشمنان و منافقان را به نام شيعه و اسلام ختم كند.
امام جمعه بیله سوار ضمن تاكيد بر توسعه فرهنگ قرآني و جلوگيري از منكرات و آسيبهاي اجتماعي و ناهنجاريها،اضافه كرد:امر به معروف و نهي از منكر باید در تمام ايام سال بخصوص در اين ماه بصورت جدي عمل شود و نبايد از مسير اسلامي و انساني به مسير برخورد قضایي و انتظامي منجر شود.
در پایان این جلسه هريك از اعضاي شورا براي هرچه باشكوهتر برگزار شدن برنامه استقبال از مام محرم نظرات و پيشنهادات خود را بيان و راهكارهاي لازم را ارائه نمودند.
دیدگاهها