سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 13302
  • بازدید: 179
  • 1393/09/21 - 22:30:51

قائم‌ مقام وزیر جهاد کشاورزی:

سیاست‌ وزارت جهاد کشاورزی کاستن از واردات و رسیدن به خودکفایی در تولید داخلی است

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی کاستن از واردات و رسیدن به خودکفایی در تولید داخلی و افزایش صادرات است.

به گزارش سبلانه به نقل از آران مغان، خلیل آقایی امروز در بازدید از کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار داشت: سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی کاستن از واردات و رسیدن به خودکفایی در تولید داخلی و افزایش صادرات است که در توزیع میوه، سبزی و صیفی‌جات این اهداف و رویکردها دنبال می‌شود.

 

وی افزود: ما امروز در کشور حتی آماده صادرات محصول تولیدی مرغ و تخم‌مرغ هستیم و امیدواریم تا پایان سال با پشتیبانی امور دام سازمان‌های مربوطه در عرضه و تقاضای مرغ و تخم‌مرخ با مشکلی روبه‌رو نشوند.

 

آقایی با اشاره به اضافه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سطح کشور گفت: ظرفیت تولید در این عرصه بیشتر از نیاز است و اگر امروز قیمت تخم‌مرغ افزایش یافته نه از بابت کمبود تولید بلکه مشکلات تنظیم بازار و عرضه و تقاضا است.

 

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس با حمایت از عدم واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی با تبدیل به یک دانشگاه بزرگ کشاورزی، ادامه داد: البته در این زمینه باید سازمان خصوصی‌سازی تصمیم‌گیری کند اما دیدگاه غالب این است تا دانشگاه کشاورزی در این مجموعه راه‌اندازی شود.

 

وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی هیچ مکاتبه‌ای در واگذاری این نهاد و بنگاه اقتصادی نداشته و خود سازمان خصوصی‌سازی باید در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

 

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در نشست با استاندار اردبیل نیز گفت: اگر جذب اعتبارات استانی به بخش کشاورزی بیشتر شود ذخیره توسعه مکانیزاسیون از خط اعتباری بازشده برای مکانیزاسیون کشاورزی افزایش می‌یابد.

 

آقایی با اشاره به اینکه تولید میوه شب عید نوروز به‌اندازه‌ای است که جوابگوی تمام نیازهای امسال است، گفت: خوشبختانه حجم تولیدات امسال به‌اندازه‌ای است که حتی می‌توان به بازارهای کشورهای همسایه نیز در زمینه صادرات میوه ورود پیدا کرد.

 

استاندار اردبیل نیز در این نشست از اختصاص تسهیلات آبیاری مدرن به‌میزان 83 هزار هکتار به این استان قدردانی کرد و افزود: در صورت شناسایی یک سرمایه‌گذار بزرگ از بخش خصوصی، کشت و صنعت مغان قابلیت تأمین بسیاری از نیازهای غذایی کشور را دارد.

 

مجید خدابخش اظهار امیدواری کرد که با توجه به افزوده شدن مسئولیت صنایع غذایی به وزارت جهاد کشاورزی توجه ویژه‌ای به این موضوع کنار تولیدات کشاورزی انجام شود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • سیاست‌ وزارت جهاد کشاورزی کاستن از واردات و رسیدن به خودکفایی در تولید داخلی است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک به‌اضافه یک