سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 14095
  • بازدید: 252
  • 1393/10/08 - 08:53:12

فرمانده سپاه مشگین شهر:

حماسه 9 دی نمايش بلوغ اجتماعي و سياسي در کشور بود

فرمانده سپاه مشگین شهر گفت: حماسه 9 دی ماه88 ،نمايش بلوغ اجتماعي و سياسي، شاخص مرزبندی بین جبهه حق و باطل و تجلي اقتدار ملي و سياسي تمامي مردم ایران بود.

به گزارش سبلانه به نقل از مشکین رسا، سرهنگ پاسدار محمد پورمند فرمانده سپاه شهرستان مشگین شهر در گفتگو با خبرنگار مشکین رسا ضمن تشریح فتنه 88 با اشاره به حماسه 9 دی و پیامدهای آن گفت: حادثه عظیم 9 دی پس از ماه‌ها مظلومیت انقلاب و رهبری و جنگ روانی سنگین تبلیغاتی و رسانه‏ای همراه با دروغ و تهمت، توانست سیمای مقتدر نظام اسلامی و پایگاه عظیم مردمی و اعتماد ملت به انقلاب و مقام معظم رهبری را به نمایش بگذارد و حوادث هشت ماه پس از انتخابات سبب گردید تا کارآمدی نظام ولایت فقیه برای جهانیان، مردم مسلمان ایران بویژه نسل جوان روشن تر شود.

 

وی افزود: عبور نظام اسلامی از فتنه 88 به عنوان یکی از عمیق ترین و پیچیده ترین بحران های سه دهه گذشته بیانگر قابلیت های مدیریت عالی در ثبات سیاسی کشور می باشد.

 

وی تاکید کرد: فتنه 88 به عنوان توطئه ای چند لایه و پیچیدگی با ابعاد داخلی و برنامه ریزی خارجی می توانست یک نظام قدرتمند و با ثبات را از پا در آورد، اما در سایه رهبری های حکیمانه و عالمانه مقام معظم رهبری، هوشیاری مردم و بصیرت نهادهای انقلابی نه تنها به تضعیف نظام منجر نشد بلکه به فرموده رهبر معظم انقلاب موجب اقتدار بیش از پیش نظام اسلامی نیز گردید.

 

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان ولی فقیه حاکم بر کشورمان عملا توانمندی ها و قابلیت های بالای این سیستم سیاسی را در عبور از بحران ها و ایجاد ثبات سیاسی، افزایش موقعیت نظام در منطقه و جهان، و همچنین ارتقاء مشروعیت حکومت اسلامی را به منصه ظهور رسانده اند.

 

سرهنگ پورمند با اشاره به اقدامات موسوی در فتنه 88 گفت: میر حسین موسوی با صدور بیانیه بر علیه بسیج بزرگترین نقطه قوت آن را که همان ولایت پذیری و تبعیت از فرماندهی کل قواست، نقطه ضعف یاد کرده و از آن به عنوان «دستگاهی بی نیت یاد کند که به فرموده چشمانش را می بندد.» نام برد.

 

وی ادامه داد: فتنه گران بر این باور بودند که بسیج نباید در خدمت نظام باشد، بلکه باید در کنار منافقین و اراذل و اوباش برای وادار کردن نظام به ابطال کل انتخابات کمک کند. اما رهبر معظم انقلاب اسلامی حرکت بر مدار بصیرت را رمز و راز موفقیت بسیج در همه عرصهها ذکر کرده و اینگونه اقدامات مخالفان نظام را « سر بر سنگ کوبیدن» خواندند و فرمودند: «بسیج نه به پول وابسته است، نه به عنوان و جاه و جلال وابسته است، نه به دستور از بالا وابسته است. معیار بسیج، بصیرت است و ایمان. ایمان از دل او می جوشد، او را به كار وادار می كند؛ بصیرت هم به او تفهیم می كند كه چگونه حركت كند، معیارها را چگونه تشخیص بدهد، راه را چگونه طى كند. این معناى بسیجى است....كسانى هم كه با اشاره‌ى دشمن، با تشویق دشمن، با لبخند دشمن، با كف زدن دشمن برایشان، می خواهند با این نظام، با این قانون اساسى، با این حركت عظیم مردمى مواجه كنند، سرشان را دارند به سنگ میزنند؛ سر به دیوار میكوبند، كار بیهوده میكنند.»

 

وی تصریح کرد: اساسی‌ترین دلیل خصومت غرب به محوریت آمریکا با انقلاب و نظام اسلامی، نگرانی و هراس از قدرت الهام بخشی و الگوسازی انقلاب اسلامی بوده است. البته وقوع بیداری اسلامی در منطقه به تاسی از انقلاب هم در همین راستا ارزیابی می شود. این هراس ایران را همواره در کانون دشمنی های غرب قرار داده که فتنه و حرکت آنها در عاشورا برای مبارزه با این الگو بود. اما حماسه تاريخي نهم دي که نمايشگاه غيرت ملي ايرانيان در دفاع از نظام اسلامي بود، در واكنش به شيطنت دشمنان انقلاب به وجود آمد. بر همین اساس، این حماسه ملی- اسلامی آثار و دستاوردهای در بعد منطقه ای و بین المللی داشته است که از جمله آن می توان به اذعان غرب به اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام اسلامی، حفظ استقلال سیاسی اشاره کرد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد:  حماسه 9 دی ماه88 ،نمايش بلوغ اجتماعي و سياسي، شاخص مرزبندی بین جبهه حق و باطل و تجلي اقتدار ملي و سياسي تمامي مردم ایران بود که با حضور گسترده خود در راهپيمايي عظیم 9دی توطئه دشمنان را خنثي کرد و مدال قبولی و رضایت به دست آورد.

 

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • حماسه 9 دی نمايش بلوغ اجتماعي و سياسي در کشور بود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه هشت