سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 14685
  • بازدید: 522
  • 1393/11/01 - 11:37:57

سردار جعفری در مراسم تشییع شهید الله‌دادی:

ترکیب شهدای اخیر در منطقه قنیطره نوید پیروزی قدس عزیز را می‌دهد

فرمانده کل سپاه، گفت: ترکیب شهدای اخیر در منطقه قنیطره نوید پیروزی قدس عزیز را می‌دهد؛ امیدواریم محو شدن لکه ننگین صهیونیسم در منطقه مسلمان‌نشین زودتر محقق شود.

به گزارش سبلانه به نقل از خبرگزاری فارس، سردار عزیز جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز در مراسم تشییع پیکر سردار سرتیپ پاسدار شهید محمد علی‌الله دادی با بیان اینکه ترکیب شهدای اخیر در منطقه قنیطره نوید از پیروزی قدس عزیز را می‌دهد، گفت: این شهید بزرگوار با پیشنهاد نیروی قدس سپاه مشتاقانه به سمت لبنان و سوریه رفت.

سردار جعفری تأکید کرد: شهادت این عزیزان ثابت کرد راه این شهدا ادامه خواهد داشت و امیدواریم محو شدن لکه ننگین صهیونیست در منطقه مسلمان‌نشین زودتر محقق شود.

وی ادامه داد: مرزهای ایران از امنیت کامل برخوردار است و انقلاب اسلامی خارج از مرزهای ایران با سرعت در حال پیشروی است.

فرمانده کل سپاه با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر منطقه قنیطره به ویژه شهیدان الله دادی، جهاد مغنیه و برادران همرزم حزب‌الله در حادثه اخیر گفت: در راستای تحقق مسیر این شهیدان و تحقق اهداف والای این شهیدان تلاش می‌کنیم.

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • ترکیب شهدای اخیر در منطقه قنیطره نوید پیروزی قدس عزیز را می‌دهد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای دو