- کد خبر: 14788
- بازدید: 1,392
- 1393/11/09 - 09:29:46
معاون صنعت و معدن اردبیل؛
چشمانداز روشنی برای صنعت استان متصور است
معاون معادن سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در زمینه معادن فلزی با اتمام عملیات اکتشافی، چشم انداز خوبی برای عناصر طلا، نقره، مولیبدن، مس برای استان متصور هستیم.
به گزارش سبلانه به نقل از نیریمیز، جلسه بررسی مسائل و مشکلات معادن روستاهای شیران و جوراب شهرستان نیر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، صاحبان معادن و جمعی از اهالی این دو روستا در محل فرمانداری نیر تشکیل شد.
در این جلسه اکبر صمدی فرماندار شهرستان نیر با اشاره به وجود 13معدن در محدوده روستای شیران افزود: همکاری صاحبان این معادن جهت عمران و آبادانی روستاهای شیران و جوراب الزامی است و مصالح مردم روستا در هنگام دادن مجوز معادن باید از سوی صادر کنندگان مجوز معدن رعایت شود.
در ادامه آقازاده معاون معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل هم از اکتشاف سه معدن بزرگ در استان اردبیل خبر داد و گفت: سه پهنه اکتشافی در جنوب، مرکز و شمال مشکین شهر توسط شرکت های سرمایه گذاری ایمیدرو، میدکو و کوثر در حال انجام است که احتمالا معادن بزرگ فلزی قابل کشف خواهد بود.
وی در ادامه به تعداد معادن استان هم اشاره کرد و گفت: 178معدن در استان وجود دارد که از این تعداد 3 معدن فلزی و بقیه معادن غیر فلزی و سنگها وکانیهای صنعتی و مصالح ساختمانی است.
آقازاده افزود: بخش خصوصی نیز در امر اکتشافات معادن استان فعال است و پروانه های اکتشافات و گواهی کشف بنام اشخاص صادر می شود.
معاون معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در پایان به جایگاه استان در بخش معدن هم اشاره کرد و گفت: استان اردبیل در گروه معادن فلزی و مصالح ساختمانی از وضعیت مناسب کشوری برخوردار است و در زمینه فلزی نیز با اتمام عملیات اکتشافی، چشم انداز خوبی برای عناصر طلا، نقره، مولیبدن، مس و غیره متصور هستیم.
انتهای پیام/
دیدگاهها