سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 15406
  • بازدید: 670
  • 1393/12/02 - 13:52:48

در 24 ساعت گذشته انجام شد؛

نجات 341 مسافر گرفتار در جاده‌های کولاکی اردبیل

به‌دنبال بارش برف سنگین در استان اردبیل 341 نفر در جاده‌های کولاکی این استان گرفتار شدند که این عده توسط امدادگران نجات پیدا کردند.

به گزارش خبرنگار سبلانه، بارش برف که از بعد از ظهر روز جمعه در اردبیل آغاز شده، موجب سردی هوا و کولاک در جاده‌ها و در نتیجه گرفتاری تعدادی از مسافران در محورهای مواصلاتی این استان شده است.

 

حسن صادقی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل صبح امروز در بازدید از پایگاه های امداد و نجات محورهای مرکز استان، تعداد مسافران گرفتار در کولاک  محورهای مواصلاتی استان اردبیل را 341 نفر عنوان کرد.

 

در ۲۴ ساعت گذشته، امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل 341 مسافر را در محورهای نیر به سراب، خلخال به اسالم، لاهرود به مشکین شهر و نمین به آستارا و از ۶۸ دستگاه خودرو گرفتار برف و کولاک نجات داده اند؛ از 68 دستگاه خودرو گرفتار در برف و کولاک، بیش از ۶۲ دستگاه خودرو با ۳۱۳ نفر سرنشین توسط نجاتگران هلال احمر استان رهاسازی شده اند.

 

 ۲۵نفر گرفتار شده در برف و کولاک محور نیر به سراب نیز  اسکان موقت داده شده و با نان، خرما، بیسکویت و کنسرو تغذیه ضروری شدند؛ همچنین یک زن حامله هم با انتقال به مرکز درمانی نیر از مرگ نجات یافت. 

انتهای پیام/

 

 

 

اشتراک‌گذاری

  • نجات 341 مسافر گرفتار در جاده‌های کولاکی اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج به‌اضافه هشت