سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 16098
  • بازدید: 1,652
  • 1394/01/11 - 09:02:40

استاندار اردبیل خواستار شد؛

مدت اقامت مسافران در استان اردبیل افزایش یابد

استاندار اردبیل خواستار برنامه ریزی برای افزایش مدت اقامت گردشگران در استان شد.

به گزارش سبلانه به نقل ازچشمه لر،مجید خدابخش روز دوشنبه در جلسه ستاد خدمات سفر شهرستان سرعین افزود: با ایجاد تسهیلات مناسب برای گردشگران باید زمینه های حضور گردشگران در تمام مناطق استان در همه فصول فراهم شود.

وی اظهار کرد: رعایت استانداردهای لازم در ارائه خدمات به مسافران در دنیا به عنوان یک علم شناخته شده و فرآیندی کاملا تخصصی است و در این استان نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/Photo-10_0.jpg

وی خدمات رسانی به گردشگران را امری ظرفیت ساز دانست و گفت: در این امر مهم باید تمام جوانب کار و نکات ظریف مورد توجه قرار بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اثرگذاری مسافرت های تفریحی در تقویت الفت در خانواده ها اشاره کرد و افزود: بستر سازی برای رونق مسافرت ها در حقیقت کمک به شادابی و صمیمیت اعضای خانواده ها و به تبع آن افزایش نشاط اجتماعی خواهد بود.

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/Photo-8_0.jpg

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/Photo-41.jpg

http://www.cheshmalar.ir/sites/default/files/fullimages/Photo-71_0.jpg

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • مدت اقامت مسافران در استان اردبیل افزایش یابد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت به‌اضافه شش