- کد خبر: 16142
- بازدید: 1,912
- 1394/01/15 - 12:08:36
در تعطیلات نوروزی صورت گرفت؛
سفر۲۱ هزار گردشگر فرهنگی به استان اردبیل
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: نوروز امسال بیش از۲۱ هزار و ۳۱۳ گردشگر معلم و قشر فرهنگی از ۱۷ استان کشور میهمان استان اردبیل بودند.
به گزارش خبرنگار سبلانه، صابر سپهری مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل امروز در دیدار با اعضا ستاد اسکان آموزش و پرورش اردبیل از سفر نوروزی ۲۱ هزار و ۳۱۳ گردشگر معلم و قشر فرهنگی به استان اردبیل خبر داد.
وی افزود: هفت هزار و ۲۹۹ خانوار فرهنگی از 17 استان کشور در طی 16 روز گذشته در ۷۶ مدرسه، ۶۳۲ کلاسه و ۱۹ پایگاه اسکان آموزش و پرورش این استان اسکان داشتند.
سپهری تصریح کرد: میهمانان فرهنگی اردبیل از استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، تهران، گیلان، زنجان، مازندران، البرز، اصفهان، خوزستان، خراسان شمالی، جنوبی، رضوی، کردستان، قزوین، همدان و سمنان بودند که بالاترین حضور گردشگران فرهنگی عید امسال اردبیل از استان آذربایجان غربی و بیشترین پذیرش نیز در شهرستان اردبیل انجام شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد:برای خدماترسانی مطلوب به میهمانان فرهنگی استان اردبیل ۳۲۰ نفر به عنوان عوامل اجرایی و پذیرایی در مدارس و مراکز اسکان آموزش و پرورش این استان ساماندهی شده بود و تا 14 فروردین ماه نیز پذیرای فرهنگیان بودیم.
وی گفت: البته تعدادی از 21 هزار گردشگر فرهنگی استان اردبیل جزو گردشگران غیر فرهنگی و از مسافران عادی استان بودند که طی 16 روز گذشته به این استان سفر کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهها