سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 16147
  • بازدید: 229
  • 1394/01/15 - 14:48:20

خواسته ميزبان از مهمان در ديد وبازديد نوروزي اردبيل

براي پسرمان در تهران مي تواني شغلي دست و پا كني؟!

در استان اردبيل كه از عقب‌ماندگي انباشته رنج مي برد هيچ خانواده اي را نمي توان سراغ داشت كه براي فرزندان تحصيل كرده اش جوياي شغل نباشد.

به گزارش خبرنگار سبلانه، ديد و بازديدهاي نوروزي فرصتي است تا اقوام و خويشان، كوتاهي هاي خود در به جاي آوردن صله ارحام را جبران كرده و به اصطلاح با شكم سير، جوياي احوال همديگر باشند و خوشي هاي خود را تقسيم كرده و در سال پيش رو براي هم آرزوي سلامتي و موفقيت كنند.

در ديد و بازديدهاي نوروزي انتظار بر اين است كه حرف هاي ناراحت كننده كمتر شنيده شود اما هر چند مي شود برخي وقت ها و لو اندك، تصنعي رفتار كرد و به اصطلاح با سيلي صورت را سرخ نگه‌داشت اما نمي توان از واقعيات طفره رفت؛ بيكاري و مشكلات عديده ناشي از آن از جمله يكي از اين واقعيت هاي تلخ است كه اين روزها سخت گريبان خانواده ها را گرفته است به طوري كه در استان اردبيل كه از عقب ماندگي انباشته رنج مي برد هيچ خانواده اي را نمي توان سراغ داشت كه براي فرزندان تحصيل كرده اش جوياي شغل نباشد.

نگارنده اين سطور كه خود در چندين ديد و بازديد نوروزي حضور داشته است با خواسته و مطالبه تكراري خانواده ها از مهمانان تهراني مواجه مي شد كه با ذكر رزومه پسر و دخترشان، از آنان براي پيدا كردن شغلي ولو حداقلي در تهران استمداد مي طلبيدند!

در مجالس ديد و بازديدهاي نوروزي اردبيل، تصور ميزبان بر اين پايه استوار است كه چون در اردبيل، فرصت هاي شغلي اندك ناعادلانه و تبعيض آميز توزيع مي شود، پس مي شود در تهران كه بسان اقيانوسي است شغلي براي تحصيل كردگان پيدا كرد بي آن كه بداند "آسمان همه جا آبي است".

اما به راستي چه كسي مسئول و پاسخگوي اين مشكل خانمان سوز كه موجب افسردگي و سرخوردگي جوانان شده است؟ حال كه همه مسئولان به دنبال مهاجرت معكوس بوده و مردم را به ماندگاري در روستاها و شهرهاي كوچك و پرهيز از مهاجرت به كلانشهرها ترغيب مي كنند اين بار چگونه مي خواهند اين مطالبه بحق خانواده ها را توجيه كنند!؟

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • براي پسرمان در تهران مي تواني شغلي دست و پا كني؟!

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای یک