- کد خبر: 16210
- بازدید: 250
- 1394/01/19 - 08:25:17
در مقابل شهرداری صورت گرفت؛
اعتراض تاکسی داران پارس آبادی به تراکم تاکسی در این شهرستان
افزایش بیش از حد تاکسی و کمبود جا در ایستگاه، اعتراض تاکسی داران پارس آبادی در مقابل شهرداری این شهر را به دنبال داشت.
به گزارش سبلانه به نقل از آران مغان، جمعی از تاکسی داران شهرستان پارس آباد امروز در اعتراض به افزایش بیش از حد تاکسی در شهر و کمبود جا در ایستگاه تاکسی برای سوار کردن مسافر، در مقابل شهرداری تجمع کردند.
این رانندگان معترض هستند که تعداد زیاد تاکسی ها به حدی است که یک تاکسی دار برای آن که بتواند چهار مسافر را سوار نماید باید ساعت ها در انتظار بایستد و این امر مشکلاتی را برای رانندگان نیز به وجود می آورد و باعث درگیری آنان با تاکسی های عبوری و یا رانندگان شخصی می شود.
این در حالی است که میدان امام حسین(ع) و چهارراه امام خمینی(ره)، اصلی ترین نقطه تراکم تاکسی ها در پارس آباد محسوب می شوند و کمبود جا در این ایستگاه ها باعث شده تا تاکسی داران، بیرون از خط تعیین شده برای سوار کردن مسافر به صف بایستند که این امر نیز مشکلاتی از جمله جریمه از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی را به دنبال داشته است.
رانندگان معترض در این تجمع خواستار جلوگیری از افزایش بی رویه تاکسی در شهر شدند.
انتهای پیام/
دیدگاهها