سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 17445
  • بازدید: 560
  • 1394/03/04 - 14:01:56

رئیس شورای فرهنگ عمومی خلخال:

توجه بخشی صدا و سیما به اصل این سازمان ضربه می زند

سبلانه: رئیس شورای فرهنگ عمومی خلخال در دیدار با مدیران شهرستان خلخال از عملکرد ضعیف صدا و سیمای مرکز استان انتقاد کرد و گفت: توجه بخشی به اصل سازمان صدا و سیمای کشور ضربه می زند.

به گزارش خبرنگار به نقل از ازناو ،حجت الاسلام والمسلمین امیر رشتبری در همایش اخلاق مدیران شهرستان خلخال  از عملکرد ضعیف صدا و سیمای مرکز استان انتقاد کرد.

رشتبری با اشاره به برنامه ‌های مناسب و مطلوب در طول هفته اخیر از بی توجهی صدا وسیما به شهرستان خلخال انتقاد کرد و افزود: اگر این روند ادامه یابد مشکل موجود از طریق طرح نامه‌ای به سازمان صدا و سیمای مرکز کشور ارجاع داده خواهد شد.

امام جمعه خلخال‌ وی این بی عدالتی را مطلوب برای سازمان صداوسیما در مرکز استان ندانست و خواستار توجه مدیریت این مجموعه در برنامه ‌ریزی برای پخش مطلوب  برنامه های خلخال شد.

 در این مراسم سرهنگ پاسدار مصطفی کریمی فرمانده سپاه ناحیه خلخال نیز ضمن تقدیر از حضور تمامی ادارات در برنام های ستادگرامیداشت سوم خرداد گفت: برنامه های شهرستان خلخال به صورت مناسب از سیما پخش نشد و صدا و سیمای استان نیز هیچ اهمیتی برای مردم این شهرستان قائل نیست چرا که حضور مردمی در مناسبت‌ها بیانگر حضور مردم در صحنه است و نباید رسانه ملی در مرکز استان به برنامه های شاخص مردمی بی توجه باشد.

کریمی نگاه سیمای استان به شهرستان خلخال را کاملا ناعادلانه خواند و گفت: به دفعات دیده شده است که برنامه های مناطق و بخش‌ها به مراتب پربار تر از خلخال پخش شده و به دفعات برنامه‌های فرهنگی که حضور مردم نیز در آن مشهود بوده کمتر انعکاس یافته و بخشی نگری شایسته صدا و سیما نیست.

کریمی با تقدیر از اصحاب رسانه در پوشش برنامه ها گفت: پوشش برنامه‌ها به نحو مطلوب انجام شده ولی همچنان بی عدالتی در صدای و سیمای  استان موج می زند.

در این مراسم داد روسای ادارات نیز به منزله اعتراض بلند شد و همگی صدا و سیما را متعلق به مشکین شهر دانستند و گفتند: در طول هفته اخیر بیش از 4 الی 5 بار یک پل معلق گردشگری به نمایش درآمد در حالی که اخبار شهرستان خلخال خیلی جزئی و به مراتب ضعیف انعکاس داده شده است.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  •  توجه بخشی صدا و سیما به اصل این سازمان ضربه می زند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه هشت