سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 17726
  • بازدید: 1,251
  • 1394/03/13 - 19:12:15

فرمانده سپاه خلخال خبر داد

عاشقان خمینی(ره)برای برگزاری بیست و ششمین سالگرد امام راحل عازم تهران شدند

فرمانده سپاه خلخال گفت: عاشقان خمینی(ره)برای برگزاری بیست و ششمین سالگرد امام راحل عازم تهران شدند.

به گزارش خبرنگار   به نقل از ازناو ، سرهنگ پاسدار مصطفی کریمی دقایقی پیش در مراسم بدرقه کاروان های زیارتی به مرقد مطهر حضرت امام خمینی (ره) گفت: از شهرستان خلخال 782 نفر با 18 دستگاه اتوبوس عازم تهران شدند.

کریمی گفت: برنامه سالروز ارتحال امام در چهاردهم خرداد در صحن مطهر امام راحل در تهران با حضور عاشقان امام و امت از سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد و زائران خلخالی نیز در قالب همین کاروان ها در مراسم حضور خواهند داشت.

.

وی افزود: به همراه کاروان زیارتی خلخال  سه دستگاه آمبولانس نیز عازم تهران شد.

کریمی اظهار داشت: با اینکه بیش ازبیست و اندی سال از رحلت امام راحل می گذرد ولی هنوز عشق به خمینی(ره)  دل دلها موج می زند و همه ساله پرشور از سال گذشته این مراسم گرامیداشت در تهران با حضور مردم سراسر کشور برگزار می شود که نشان از عظمت این مرد تاریخی ایران و عشق مردم به روح الله است.

 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • عاشقان خمینی(ره)برای برگزاری بیست و ششمین سالگرد امام راحل  عازم تهران شدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه به‌اضافه هفت