سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 18211
  • بازدید: 993
  • 1394/03/31 - 09:56:05

رئيس ستاد اجرايي انتخابات نظام پرستاری اردبیل خبر داد؛

مشارکت 40 درصدی پرستاران در انتخابات نظام پرستاری

رئيس ستاد اجرايي انتخابات نظام پرستاری اردبیل از مشارکت 40 درصدی پرستاران در انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  به نقل از پیام پزشکی، افشین فتحی گفت: تعداد پرستاران عضو سازمان نظام پرستاری استان اردبیل یک هزار و 700 نفر است که 40 درصد آنها در انتخابات هیات مدیره این سازمان حضور داشتند.

وی اظهار کرد: این انتخابات در سه حوزه انتخابیه، اردبیل و شهرستانهای تابعه شامل اردبیل، مشگین شهر، گرمی، نیر، نمین و سرعین، حوزه انتخابیه پارس آباد و بیله سوار و حوزه انتخابیه خلخال و کوثر برگزار شد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه در این انتخابات فقط اعضای سازمان نظام پرستاری با ارائه کارت عضویت قادر به رای دادن بودند، افزود: هر یک از رای دهندگان به 9 نفر از کاندیداها شامل شش نفر پرستار، دو نفر بهیار و یک نفر از بین رشته های کاردانی و کارشناسی اتاق عمل، هوشبری و فوریتهای پزشکی می‌توانستند، رای دهند.

 

وی، بهروز دادخواه، رحیم علیزاده، ناصر مظفری، محمدعلی رحیمی، شهرام بخشی، محمدعلی محمدی، راضیه غفارزاده، جمیله آذرتاش و داریوش عبادی را به عنوان منتخبین این دوره از انتخابات نظام پرستاری معرفی کرد.

 

فتحی ارائه طرح ها و پیشنهادها برای کمسیون‌های مشورتی شورای عالی، پیگیری و نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورای عالی  پیشنهاد بودجه سالیانه نظام پرستاری شهرستان به شورای عالی پرستاری و هزینه آن پس از تصویب طبق آیین نامه شورای عالی را از وظایف هیات مدیره نظام پرستاری برشمرد.

 

انتهای پیام /

اشتراک‌گذاری

  • مشارکت 40 درصدی پرستاران در انتخابات نظام پرستاری

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه هفت