- کد خبر: 28240
- بازدید: 211
- 1395/02/08 - 10:19:44
برگزاري بیست و یکیمن دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان در گرمی
مرحله استانی بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت بخش شفاهی ویژه ی استادان، کارکنان و دانشجویان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از سیفار، دبیر جشنواره بیست و یکمین دوره مسابقات قران و عترت دراین باره گفت: دراین دوره، شرکت کنندگان در رشتههای قرائت قرآن کریم به روش تحقیق و ترتیل، حفظ قرآن کریم و اذان با هم به رقابت پرداختند.
میرمحمدسیدهاشمی با بیان اینکه مسابقات در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد، تشریح کرد: درهر دو بخش شاهد استقبال خوب استادان، دانشجویان و کارکنان واحدها و مراکز آموزشی استان اردبیل هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی شرکت کنندگان در این مسابقات را 127 نفر اعلام كرد.
وی از حضور 6 داور برجسته استان در این دوره خبر داد و افزود: ممتازان درهر رشته نفر اول (خواهران و برادران) در بخشهای استادان، کارکنان و دانشجویان به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد.
مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل نیز درحاشیه برگزاری این مسابقات فعالیت های فرهنگی در دانشگاه را موجب نشاط و شادابی جوانان خواند و تاکید کرد: مشارکت دادن دانشجویان در امور فرهنگی و هنری منجر به تحکیم پیوند بین دین و جوانان می شود
حجت الاسلام واحدی زاده باتأکید بر ضرورت تعمق وتامل درمباحث علوم قرآنی و سیره امامان معصوم (ع) در دانشگاه گفت:دانشگاه بایدبه گونه ای عمل کند تا از فاصله ایجاد شده بین جوانان با ارزش های اسلامی بکاهد و با حاکم کردن فضای معنوی زمینه انس دانشجویان با قرآن کریم فراهم سازد.
انتهاي پيام/
دیدگاهها