- کد خبر: 30754
- بازدید: 1,000
- 1395/04/27 - 15:36:10
مدیر کل امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:
مادران و همسران شهدا تجسم عینی صبر و ایثار هستند
مدیر کل امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، در دیدار با خانواده هاشم دهقانی نیا اولین شهید مدافع حرم استان اردبیل گفت: قوام فرهنگ ایثار در جامعه، مادران شهدا هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از بانوی کوثر، در اولین روز همایش منطقهای زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مدعوین همایش به منزل خانواده شهید مدافع حرم، هاشم دهقانی نیا رفتند و با مادر و همسر این شهید بزرگوار دیدار کردند.
نوروزی در این دیدار ضمن تسلیت به خانواده شهید دهقانی و گرامیداشت یاد او، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما مدیون وجود مادران و همسران شجاع و صبور شهدا بوده و آنان تجسم صبر و فداکاری به معنای واقعی کلمه هستند.
در این دیدار مسئولین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی و غربی و استان زنجان و ستاد مرکزی کشور حضور داشتند.
در ابتدای این دیدار مادر و برادر شهید بزرگوار توضیحاتی را درباره نحوه شهادت و خاطراتی از وی بیان کردند.
انتهای پیام/
دیدگاهها