سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 33250
  • بازدید: 1,242
  • 1400/01/23 - 05:49:29

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل خبرداد:

آمادگی هزار مسجد در اردبیل برای برگزاری برنامه‌های ماه رمضان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: یک هزار مسجد در استان آماده برگزاری مراسم مذهبی ایام ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است.

به گزارش سبلان ما ، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده در همایش طلایه داران تبلیغ در نیر، اظهار داشت: یک هزار مسجد در استان آماده برگزاری مراسم مذهبی ایام ماه مبارک رمضان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است.

وی با بیان اینکه ماه بندگی خدا فرصت مغتنمی است برای گسترش عبودیت و جریان فرهنگی دینی و اسلام، افزود: علمای ما در کنار انجام فرایض دینی آماده انجام رسالت تبلیغی برای اشاعه فرهنگ و جریان سازی رعایت بهداشت در جامعه بویژه در ایام کرونایی هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت:  علاوه بر این گروه‌های جهادی که توسط علما و هیات‌های مذهبی و دستگاه دینی و بدنه تبلیغی استان شکل خواهد گرفت، در فرصت ماه مبارک رمضان در راستای حمایت از خانواده‌های آسیب پذیر و هم فکری و مساعدت با فعالان بهداشت و درمان هم قدم‌های مثبت و خوبی را برمی دارند.

 

انتهای پیام/آ

اشتراک‌گذاری

  • آمادگی هزار مسجد در اردبیل برای برگزاری برنامه‌های ماه رمضان

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت به‌اضافه شش