سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 39018
  • بازدید: 1,557
  • 1401/04/25 - 07:26:48

کاراته کاران اصلاندوز در مسابقات قهرمانی کشور افتخار آفریدند

ورزشکاران کاراته شهرستان اصلاندوز مغان با حضور در مسابقات کاراته قهرمانی کشور در سبک شیتوریو گوشین افتخار آفریدند و تمامی کاراته کاران اصلاندوزی مدال‌های رنگین کسب کردند.

به گزارش سبلان ما ، مسابقات کاراته قهرمانی کشور سبک شیتوریو گوشین از روز پنجشنبه تا جمعه طی دو روز در مجموعه ورزشی کبکانیان تهران در رده‌های سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود.

ورزشکاران کاراته باشگاه‌های نبرد اصلاندوز و بخش بران که در این دوره از مسابقات قهرمانی کاراته کشور که با مربی‌گری استاد احد رسولیان شرکت کرده بودند توانستند افتخارآفرینی کرده و مدال‌های رنگین کسب کنند.

در این دوره از مسابقات قهرمانی کاراته کشور سبک شیتوریو گوشین از ورزشکاران بخش بران آقایان محمدطاها ادهمی مقام دوم، امیرمحمد قائمی مقام دوم، امیررضا مهدوی مقام دوم و محمدامین مهدوی مقام سوم را کسب کرده و مدال‌های رنگین نقره و برنز بر گردن آویختند.

همچنین از باشگاه کاراته اصلاندوز نیز آقایان امیرحسین درستکار در وزن منفی ۶۵ مقام اول رده سنی امید، هادی وکیلی در وزن منفی ۶۳ مقام دوم، مبین بیدار در وزن منفی ۳۲ در رده سنی نونهالان مقام دوم، ماهان پناهی مقام سوم و آرمین پناهی مقام سوم را کسب کردند.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • کاراته کاران  اصلاندوز در مسابقات قهرمانی کشور افتخار آفریدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک به‌اضافه یک