- کد خبر: 39115
- بازدید: 718
- 1401/05/05 - 07:13:14
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل:
۲۲۰۰ دستگاه کارتخوان در نانواییهای استان اردبیل نصب شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: در راستای اجرای طرح ملی هوشمند خرید نان (نانینو)، تاکنون بیش از ۲۲۰۰ دستگاه کارتخوان هوشمند با موفقیت در نانواییهای استان اردبیل نصب شده و در حال استفاده است.
به گزارش سبلان ما ، یاسر عبداللهی عابد، صبح امروز در بازدید از نانواییهای سطح شهر اردبیل، آخرین وضعیت نصب کارتخوانهای هوشمند را بهصورت میدانی بررسی و پیگیری کرد.
وی افزود: در راستای اجرای طرح ملی هوشمند خرید نان (نانینو)، تاکنون بیش از ۲۲۰۰ دستگاه کارتخوان هوشمند با موفقیت در نانواییهای استان اردبیل نصب شده و در حال استفاده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در خصوص تکمیل نصب این دستگاه در نانواییهای استان اردبیل بیان کرد: کارتخوان هوشمند به تعداد نانوایان به استان اردبیل انتقال داده شده است که پس از رفع مغایرتها واخذ تاییدیه کد شاپرک برای نصب در تعداد معدود نانواییهای باقیمانده نیز اقدام خواهد شد.
انتهای پیام
دیدگاهها