سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 39211
  • بازدید: 768
  • 1401/05/18 - 04:43:51

مراسم عزاداری شام غریبان اباعبدالله الحسین(ع) در اردبیل+عکس و فیلم

مراسم عزاداری شام غریبان امام حسین(ع) با حضور دستجات عزاداری در مساجد، حسینیه ها و تکایای استان اردبیل برگزار شد

به گزارش سبلان ما ، مراسم عزاداری شام غریبان امام حسین(ع) با حضور دستجات عزاداری در مساجد، حسینیه ها و تکایای استان اردبیل برگزار شد.

در این مراسم که بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در جای جای شهرها و روستاهای استان اردبیل برگزار شد، مردم با روشن‌ کردن شمع با اسیران کربلا همنوا شده و به یاد غربت حضرت زینب کبری (س) ، مظلومیت امام سجاد (ع) و دیگر خاندان امام حسین (ع) بر سر و سینه زده و گریستند.

مراسم شام غریبان بصورت دسته‌های عزاداری در مساجد برگزار می‌شود ، معمولا هیات‌های برخی مساجد در اردبیل به مساجد محلات همجوار رفته و در قالب دسته‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی عزاداری می‌کنند.

عزاداری در مساجد با خاموش کردن چراغ‌های مساجد و در تاریکی با حال و هوای متفاوت برگزار شده و مداحان اهل بیت درباره مصایب شهدای کربلا و غریبان دشت نینوا نوحه‌سرایی می‌کنند.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • مراسم عزاداری شام غریبان اباعبدالله الحسین(ع) در اردبیل+عکس و فیلم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای هشت