سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 41436
  • بازدید: 604
  • 1402/02/05 - 14:20:13

با حضور فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) برگزار شد؛

یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموزی در شهرستان اصلاندوز

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) در یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموزی شهرستان اصلاندوز گفت: امروز خدمت بی‌منت به مردم در واقع جهاد فی‌سبیل‌الله است.

به گزارش سبلان ما ، یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموزی شهرستان اصلاندوز بعد از ظهر امروز با حضور سردار غلامحسین محمدی اصل فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) در مسجد امام شهر اصلاندوز برگزار شد.

سردار محمدی اصل در این یادواره  با بیان اینکه ایران امروز یکی از قدرتمندترین کشورهاست،تصریح کرد: هشت سال دفاع مقدس یک گنجینه بود ،بطوریکه امروز با بهره گیری از این گنجینه، پیشرفت‌های چشم‌گیری به دست آمده و ایران اسلامی به یکی از ملت‌ها و کشورهای توسعه یافته جهان تبدیل شده است.

دبیرکل کنگره ۳۴۰۰ شهید استان اردبیل اضافه کرد: خانواده شهدا با تربیت فرزندان شجاع خود و ایثارگران با حضور در جبهه‌های دفاع مقدس حماسه‌های بزرگی خلق کردند که برای همه الگو هستند و دعای خیر آنها بزرگترین پشتوانه برای همه است.

وی اظهار داشت: استکبار جهانی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون برای آنکه مردم از ارزشهای نظام دست بردارند در حد توان خود از هیچ ترفند و هجمه ای علیه میهن اسلامی ما دریغ نکرده است.

سردار محمدی اصل با بیان اینکه توطئه‌های دشمنان روز به روز علیه کشور و ملت های مسلمان بیشتر می‌شود، اضافه کرد: جنگ نرم دشمنان به مراتب پیچیده تر از جنگ سخت است لذا مواجهه با آن آمادگی و بصیرت بیشتری لازم دارد.

وی افزود: امروز خدمت بی‌منت به مردم در واقع جهاد فی‌سبیل‌الله است و سپاه پناهگاه امن ملت ایران و مستضعفان است به طوری که از روزهای نخست تاسیس خود را خادم مردم و پاسدار انقلاب می‌داند که در دوران ۴۴ ساله انقلاب برای تحقق آرمان‌ها و پیشرفت کشور با تمام توان پای کار بوده و از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

این یادگار دوران دفاع مقدس با بیان اینکه امروز سرمایه گذاری دشمن در فضای مجازی است، اظهار کرد:‌ جنگ دشمن ‌علیه ملت از طریق رسانه‌های دروغین با لجن‌پراکنی، آغاز شده  است‌ و فرهنگیان و دانش آموزان  نقش و مسئولیت سنگین‌تری در مقابله با این هجمه‌ها دارند.

سردار محمدی‌اصل گفت: ملت ایران اراده فولادین دارد و مصداق سوره انا عطیناک الکوثر هستند‌، همانند شهدا انسان‌های مؤمن‌، متدین‌، مخلص‌، خداباور، استکبارستیز، دشمن‌شناس و ادامه‌دهندگان آرمان و اهداف شهدا و پشتیبان نظام بوده و خواهند بود.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل تأکید کرد: مسئولین بایستی با روحیه جهادی و انقلابی در خدمتگزاری به ملت بابصیرت و همیشه در صحنه ایران مصمم‌تر باشند.

 

عکس: ابراهیم بهروزی

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • یادواره شهدای فرهنگی و دانش‌آموزی در شهرستان اصلاندوز

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ونه به‌اضافه یک