سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 43496
  • بازدید: 687
  • 1402/08/03 - 06:40:48

اهدا عضو، اهدا زندگی؛

«جیران» به 8 پیکر جان دوباره بخشید

مادر مرحوم «جیران پورجعفر» می‌گوید: بچه من که از دستم رفت؛ من در راه خدا، رضایت به اهدای عضو فرزندم دادم تا با این کار چند نفر نجات پیدا کنند.

به گزارش سبلان‌ما، گاهی برخی کارها نام و یادت را برای همیشه ماندگار می‌کند، مثل لیلی که به 7 پیکر جان بخشید و پدرش گفت: من حالا به‌جای یک لیلا چند لیلا دارم؛ جیران مادری دیگر از جنس لیلی است.

 روزهای پایانی مهرماه بود که «جیران پورجعفر» مادر دو فرزند بر اثر برخورد تراکتور در داخل شهر انگوت به بیمارستان منتقل شد؛ این بانوی ۴۳ساله اهل روستای قره‌خان‌بیگلو شهرستان انگوت، پس از بستری در بخش آی. سی. یو جراحی بیمارستان فاطمی اردبیل، علی‌رغم مراقبت‌های درمانی، علائم مرگ مغزی در وی تشخیص داده شد.

 پس از تشخیص کامل مرگ مغزی و تأیید توسط متخصصین و کوردیناتورهای واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رضایت خانواده پیکر این مادر، بامداد روز شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ برای اهدای عضو به بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعزام شد.

 اعضای بدن «جیران پورجعفر»، این مادر ۴۳ساله اهل انگوت استان اردبیل به بیماران نیازمند اهدا و به هشت بیمار زندگی دوباره بخشید.

 مادر مرحوم «جیران پورجعفر» می‌گوید: بچه من که از دستم رفت؛ من در راه خدا، رضایت به اهدای عضو فرزندم دادم تا با این کار چند نفر نجات پیدا کنند.

خواهر زنده‌یاد «جیران پورجعفر» می‌گوید: خواهرم بسیار مهربان و متدین بود و مرگش همه را ناراحت کرد .

 پیکر زنده‌یاد «جیران پورجعفر»، این بانوی ایثارگر با حضور بی‌شمار تشییع‌کنندگان و در میان غم و اندوه فرزندان و خانواده و همشهریانش به خاک سپرده شد.

طبق اعلام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل مرحوم «جیران پورجعفر»، پانزدهمین بیمار مرگ مغزی یا ایثارگر در سال ۱۴۰۲ از استان اردبیل بود که اعضایش به بیماران نیازمند اهدا شد.

 انتهای خبر/ ش 

 

اشتراک‌گذاری

  • «جیران» به 8 پیکر جان دوباره بخشید

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای چهار