- کد خبر: 44080
- بازدید: 443
- 1402/09/16 - 13:36:36
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اردبیل:
روشنگری و مطالبهگری حق مردم از رسالتهای دانشجو است
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اردبیل به تبیین رسالتهای دانشجو پرداخت و گفت: افشای حقایق و روشنگریدر خصوص اعمال و افکار مسئولان بیتفاوت به پیشرفت کشور که با آگاهیهای صبح جمعهای خود ترکمنچای دوم را رقم زده و خسارات جبران ناپذیری به کشور وار
امیرمحمد معبودی در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به اهداف و آرمانهای دانشجو اشاره کرد و گفت: 16 آذر 1332 مبدأ مبارزات دانشگاهیان و فرهیختگان علیه استکبارجهانی و استبداد داخلی و تَبَلور اندیشهی ناب استقلال طلبی و عدالت خواهی ملت آزاده ایران است.
وی به ولنگاری فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در پس ناهماهنگی و تعارفات سیاسی کارانه مسئولان امر، فضای مجازی کشور با یک وِلِنگاری فاحش، جولانگاه خَناسان فرصت طلب قرار گرفته و در موقعیتهای حساس کشور محل آشوبآفرینی و فریب اذهان نوجوانان و جوانان این مملکت است و ناگزیر باید اقدامی برای مجازات، به اصطلاح سلبریتیهای عوام فریب صورت گیرد چراکه که اظهارات آن ها گاهاً مصداق تامِ نشر اکاذیب و اقدام علیه امنیت ملی است.
معبودی به مبارزه با مفاسد و جرائم اقتصادی اشاره کرد و گفت: آنچه که فراتر از این موضوع مورد انتظار است، رسیدگی بدون اغماض و مصلحت اندیشی در قبال ترک فعل و اقدامات غلط برخی از مسئولین خائن و بیعرضهای است که در ادوار گذشته با بیمسئولیتی، بیمبالاتی و عدم عمل به هنگام خود موجب تضییع بیتالمال و اختلال جدی در حرکت قطار پیشرفت و آبادانی کشور و همچنین سلب اعتماد عمومی نسبت به سیستم حکمرانی کشور شدهاند.
وی خواستار برخورد با مسئولان بیتفاوت به پیشرفت کشور شد و گفت: با مسئولی که با آگاهیهای صبحِ جمعهای خود، آب و نان مردم را به توافق با کدخدا گِره زده بود و با ترکمنچای دوم، خسارات جبران ناپذیری را به کشور وارد آورد، توسط چه کسی و چه موقع برخورد خواهد شد؟
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اردبیل در ادامه سخنان خود به ترک فعل مسئولین نیز اشاره کرد و گفت: آیا عقب ماندگیهای سالیان متمادی پروژه اتصال مرکز استان اردبیل به شبکه ریلی کشور و همچنین غصب حق آبه کشاورزی استان اردبیل و دشت مغان به عنوان رگ ، حیاتی زیستی و اقتصادی استان، توسط لابی های استان های همجوار مشمول ترک فعل مسئولین نمی شود.
وی با بیان اینکه علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد گفت: پیش از آنکه مسئله آب تبدیل به یک بحران قومیتی و اهرم فشار بینالمللی، تحت پروژه های صهیونیستی توسط کشورهای همسایه شود باید فکری به حال آن کرد.
این دانشجوی اردبیلی خواستار ورود قوه قضائیه به موضوع اِحقاق حقوق عامه در سالهای اخیر ظرفیت عظیم این قوه را در حل مشکلات و چالش های اساسی کشور را یادآور شد و گفت: همچنان که خَلع یَد و لغو واگذاری فاجعه بار مجتمع عظیم کشت ، صنعت و دامپروری مغان موید این موضوع است. لیکن بلا تکلیف ماندن نحوه مدیریت این مجموعه و مجموعه های نظیر آن در اقصی نقاط کشور، تلاش های صورت گرفته را تحت الشعاع قرار داده و موجبات بروز خسارات مادی و اعتراضات عمومی گردیده است.
وی تصریح کرد: حل مشکلات اساسی کشور و مبارزه موثر با فساد، عزم جدی و بدون ملاحظهی مجموعه قوه قضاییه را می طلبد.
انتهای خبر/ ج
دیدگاهها