سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 44418
  • بازدید: 522
  • 1402/10/16 - 06:24:40

وزیر ورزش در دیدار با امام‌جمعه اردبیل:

۳۲۳ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور وجود دارد

وزیر ورزش و جوانان گفت: به دنبال بهره‌برداری از ۳۲۳ هزار پروژه نیمه‌تمام کشور هستیم و هیچ پروژه جدیدی را کلنگ‌زنی نخواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان استان اردبیل،  کیومرث هاشمی امروز در دیدار با آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه استان اردبیل با اشاره به ویژگی صلی وزارت ورزش و جوانان گفت: ورزش و جوانان چون با آحاد مردم و با اقشار گوناگون سروکار دارد، مردمی‌بودن از ویژگی اصلی آن شده است.

 وی در خصوص آمایش سرزمینی بیان داشت: از برنامه‌های مهم این وزارتخانه برگزاری طرح آمایش سرزمینی است که به دنبال این خواهیم بود که از ویژگی‌های ورزشی استان‌ها به‌صورت ویژه حمایت کنیم و در بحث استعدادیابی هم از همین طرح برای توسعه و پیشرفت ورزش اقدام کنیم.

 وزیر ورزش و جوانان اضافه کرد: در طرح آمایش سرزمینی به دنبال این خواهیم بود که در بحث توسعه فضاهای ورزشی به‌صورت اختصاصی عمل کنیم و نسبت به ظرفیت‌هایی استعدادی هر منطقه برای زیرساخت‌ها یا آن منطقه اقدام کنیم.

وی در خصوص ورزش همگانی عنوان کرد: آموزش‌وپرورش یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی است که از طریق آن می‌توان ورزش قهرمانی را رونق بخشید و برای این ورزش گام بلندی را برداشت و بر همین اساس رشته ورزشی شنا را برای دانش‌آموزان سوم ابتدایی هم به لحاظ همگانی و هم قهرمانی تکلیف کرده‌ایم.

 ۲۶۳ هزار زوج در نوبت وام ازدواج

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ۳۲۳ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور وجود دارد، عنوان کرد: به دنبال بهره‌برداری از پروژه‌ها خواهیم بود و هیچ پروژه جدیدی را کلنگ‌زنی نخواهیم کرد.

 هاشمی با بیان اینکه ۱۲۷ میلیارد تومان وام ازدواج توسط بانک‌های مرجع به زوجین پرداخت شده است، بیان داشت: ۲۶۳ هزار زوج در نوبت وام ازدواج، منتظر تسهیلات هستند.

 وی با اشاره به ظرفیت ورزش و مساجد در تربیت نسل جدید، گفت: با استفاده از ظرفیتی که در مساجد وجود دارد، می‌توانیم مساجد را به‌عنوان پایگاه و باشگاه ورزشی تبدیل کنیم و با این کار ظرفیت بزرگ تربیتی را برای جوانان و نوجوانان رقم خواهیم زد.

اردبیل در توریسم ورزشی توجه ویژه خواهد

 آیت‌الله سید حسن عاملی در دیدار وزیر ورزش و جوانان، اظهار داشت: ورزش برای احیای غرور ملی و همچنین غرور مقدس ملت بزرگ ایران در برابر هجمه‌های دشمنان لازم و ضروری است، همچنین از لازمه‌های مهم در ورزش، مسئله تربیتی است که اگر نتوانیم جوانان را با ورزش تربیت بکنیم قافیه را خواهیم باخت.

 نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل افزود: ورزش از ارکان اصلی سلامت در جامعه و یک نوع عبادت است و اگر بخواهیم که هزینه‌های بیمارستان را کم کنیم باید به دنبال ایجاد فضاهای ورزشی و بسترهای مناسب برای ورزش همگانی باشیم.

 وی تأکید کرد: در سرانه ورزشی باید عدالت در بین استان‌ها رعایت شود و نسبت به جمعیت و استعداد ورزشی استان‌ها ایجاد شود.

عاملی افزود: برای استعدادیابی در ورزش باید برنامه داشته باشیم و استعدادیابی درست می‌تواند ورزش را در مسیر توسعه قرار دهد و مجموعه مردمی می‌تواند در این موضوع کمک‌حال ورزش باشد.

 نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل در خصوص نگهداری از اماکن ورزشی تأکید کرد: از موضوعات مهم در ورزش، بحث نگهداری از اماکن ورزشی و حفظ بیت‌المال است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم تا این سرمایه‌های ملی از بین نرود.

 وی با اشاره به اینکه استان اردبیل ظرفیت‌های قابل‌توجهی به لحاظ ورزشی دارد، اضافه کرد: با این ظرفیت انتظار می‌رود که در بحث توریسم ورزشی و برگزاری مسابقات مختلف بین‌المللی توجه ویژه‌ای به استان اردبیل بشود و هر ورزشکار می‌تواند یک سفیر ورزشی برای کشور ایران باشد.

 آیت‌الله عاملی تصریح کرد: برای توسعه ورزش به‌ویژه ورزش همگانی نباید از ظرفیت صداوسیما غافل بشویم و برای همگامی‌کردن ورزش صداوسیما می‌تواند نقش محوری را ایفا بکند.

 

 

 انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • ۳۲۳ هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور وجود دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش به‌اضافه هفت