سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 44789
  • بازدید: 364
  • 1402/11/19 - 13:22:27

همزمان با دهه فجر برگزار شد؛

گلباران مزار شهدا با حضور رزمندگان تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع)

جمعی از رزمندگان تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) با حضور در آرامستان غریبان اردبیل ضمن گلباران مزار شهدا با آرمان‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به مناسبت گرامیداشت ۴۵‌امین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مزار شهدای انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم تحت عنوان میهمانی لاله ها در آرمستان غریبان اردبیل توسط رزمندگان سلحشور تیپ ۳۷ حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل گل افشانی شد.  

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداله رضایی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ ۳۷ حضرت عباس علیه السلام استان اردبیل پیروزی انقلاب اسلامی را یک تاریخ تحولی در دنیا و تاریخ بشریت دانست و گفت: ما نباید نسبت به این تاریخ بی تفاوت باشیم.

وی با بیان این که این انقلاب به راحتی به دست نیامده و برای آن خون‌ها ریخته شده و  اسارت‌ها کشیده شده است، اظهار داشت:  از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دشمنی و کارشکنی‌های استکبار به روش‌های مختلف ادامه یافته که جنگ تحمیلی هشت ساله و تحریم‌های ظالمانه گوشه‌هایی از آن‌ها هستند و باید با پاسداشت مقام شامخ شهدا ادامه دهنده راه آنها باشیم.  

 

خبرنگار: فردین منتظرنظام

 

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • گلباران مزار شهدا با حضور رزمندگان تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع)

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده به‌اضافه هفت